Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinte voor zondag 8 oktober 2023 in Auteuil: voorspelling

Quinte voor zondag 8 oktober 2023 in Auteuil: voorspelling

Ontdek de voorspellingen van Dominique Cordier voor het kwintet op zondag 8 oktober 2023 in Auteuil, Prix André Adele. Vertrek om 15.15 uur 16 starters. Een spaarvarken ter waarde van 500.000 euro. contra-indicaties. onvermogen. Zeer glad terrein. 3700 meter. Paarden van 5 jaar en ouder.

Vijfde van de Tweede Vioolprijs hier op 23 september 1 vleugel En nu heeft hij zo’n goede start in de benen dat het moeilijk lijkt om zich tegen zijn kandidatuur te verzetten.

Zeer teleurstellend in dezelfde race toen hij onze favoriet was 6 speciale gasten Hij hoeft zijn spel niet te verhogen om deel te nemen aan de finale, hoewel het voor het eerst dragen van de Australian Blinkers bedoeld is om hem te motiveren. Dit is de RTL-indringer.

de 2 Husafell Hij komt uit alle veldslagen en uit alle aankomsten. Volgens zijn coach is dit de afstand waarop hij het beste kan presteren, en de flexibiliteit van het terrein was een ander argument in zijn voordeel.

Derde voor tweede viool, 13 Rimpoche Wij zullen het niet meer vergeten 9 Hasjasonwat afhangt van de goede conditie van het team.

Verwachtingen:

1. Vleugel
6. De geëerde gast
2. Husafell
13. Rimpoche
9. Hashason
7. Swapoli de Mathane
3. De gouden heks

Externe partij RTL:

6. De geëerde gast

Resultaten voor vrijdag 6 oktober 2023 in Vincennes:

De geprefereerde RTL-kandidaat werd kort na de start uitgeschakeld. De buitenspeler RTL (6e plaats) is snel klaar, maar het is te laat. De selectie verwijst naar Tiercé.

Aanbevolen door de redactie