Quinté PMU – Voorspelling voor de PRIX DE THURY HARCOURT op 13 juni 2022

Diagnostiek Canalturf.com

Afbeelding van Gaz D'occagnes

Quinté + op maandag in Caen met harnasrace D-niveau, over 2.450 meter, voor kinderen van 6 tot 10 jaar inclusief degenen die geen € 251.000 hebben gewonnen. Trek 25 meter naar 120.000. GAZ D’OCCAGNES (Onze foto) zou een hoofdrol moeten spelen.

6 GAZ D’OCCAGNESIn zijn laatste twaalf wedstrijden behaalde hij zes overwinningen en vier runners-up. Hij won goed op 16 mei in Vichy in de race F. Deze inwoner van Jill Korens Hij heeft de middelen om zich weer te laten gelden. Hij verdient veel krediet.

7 Gaspard : Op deze afstand eindigde hij als vijfde in Quinté+ op 7 maart en als derde in de D race op 9 mei. In goede vorm kan hij terugvechten in de eerste posities.

8 Sta op van de vlaktes In zijn laatste zeven wedstrijden behaalde hij twee overwinningen, een derde runner-up, een derde plaats en een vijfde plaats. Bevestigd in Caen en in deze categorie heeft hij een duidelijke kans.

15 Friulose uit Kearnas : In zijn laatste 10 wedstrijden heeft hij vijf overwinningen, een derde runner-up en een vijfde plaats behaald. Hij eindigde op 5 mei opmerkelijk tweede in groep C in Bordeaux-le-Boscat. Het ziet er fenomenaal uit.

14 Belver Fiesta : winnaar van Race D op 28 april in Laval, daarna derde plaats in Quinté+ A-niveau op 28 mei in Enghien. Ondanks haar handicap van 25 meter is zo’n goede treffer essentieel in zo’n spel.

13 Franse mannen : Gezien haar gemakkelijke overwinning op 12 maart in de D-race, op dit circuit, is ze een goede kandidaat voor dat evenement. Het mag niet over het hoofd worden gezien.

READ  Danny's Funeral: Tears and a Thousand Roses for the Final Tribute to a Perpignan Artist

1 attentie : onderscheidde zich op het gras door twee keer te winnen in Fougères op 1 mei en 17 april. Op 22 oktober 2021 eindigde hij als tweede in de D-race in Vincennes. Het ontbreekt haar niet aan de middelen en zal haar als piloot hebben Yuan Lee Bourgeois. Wantrouwen.

2 granieten tenten : Zijn laatste drie races, in Granville, Laval en Graines, zijn bevredigend. Deze serieuze jogger kan weinig plek innemen in geval van storing.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).