Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – TEKEN PRIX DE TRUN 7 MAART 2022

Quinté PMU – TEKEN PRIX DE TRUN 7 MAART 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Foto van Greco Bello Aankomst Quinté PMU Prix de Vittel Hippodrome de Vincennes 02/01/2021

Quinté + Monday in Caen met harddraverijen D niveau, over 2.450 meter, voor kinderen van 6-7 jaar die nog geen €111.000 gewonnen hebben. Grieks Bello (Onze foto) heeft wat nodig is om een ​​race als deze te winnen.

7 Grieks Bello : Sinds 15 januari 2021 heeft hij slechts tien keer gelopen en in deze periode vier races gewonnen, in Laval, Châteletilon-la-Rochelle, Vincennes en Nantes. De tweede is op 23 februari in Veer, zijn niveau wordt bevestigd. Hij is ook een goede rechthebbende, hij verdient veel waardering.

14 Gaylord Jeff : Hij blijft zesde in Vincennes, in vluchten E en B. Hij heeft veel goede prestaties op dit soort vluchten en doet het vaak goed als hij het niet op alle vluchten draagt. Hij heeft al gewonnen met het rechterhand touw. Dit is mijn geluk.

9 doodle : Hij gedroeg zich meerdere keren goed tijdens de wintermeeting in Vincennes, ook al slaagde hij er niet in om te winnen. Dit is van bewoners Jean-Michel Bazier Het verdient zo veel. Het is een goede mogelijkheid

10 Orvest Gala Hij scoorde drie overwinningen in zijn laatste vijf wedstrijden. De laatste twee wedstrijden werden gespeeld in Lyon-la-Sui en Laval op 24 en 19 februari. Gezien zijn vorm en zijn bereidheid tot de juiste ronden, zou hij een goede rol moeten spelen.

6 Gurgandine : Dit is een bewoner Sebastian Gurato Het blijft in drievijfde, in Vire, Cordemais en Vincennes. Het is een goede afmaker die zich in deze categorie niet meer hoeft te bewijzen. Met een goede racebaan kunnen ze een plek innemen.

READ  In de video valt Letitia Hallyday uiteen voor archieffoto's van Johnny

16 Goldfly-vliegtuigen : U houdt zich idealiter aan het winstplafond van €170. Hij was absoluut goed voorbereid op deze race in Caen, een circuit waar hij twee overwinningen heeft behaald. Je moet er heel voorzichtig mee zijn.

1 Gaspard : Na speling keert het terug in goede vorm, zoals blijkt uit de tweede plaats (achter Urfist Gal) op 19 februari in Laval in Race D. Hij is een geldige underdog.

3 esdoorn bladeren : Andere inwoners van Clemens Thoumin Op Quinté+ is deze 7-jarige merrie niet meer verschenen sinds haar overwinning op 21 december in Amiens, in de E. Ondanks de comeback mag ze niet verwaarloosd worden voor een klein plekje.

Als het niet start : 8 Dakkagnese


Kiezen voor Nicolas Labora

Gebaseerd op
7 Grieks Bello
14 Gaylord Jive
Regelmatige kansen
9 krabbelen
10 Orvest Gala
6 Gorganden
buiten
16 gouden vlieg
1 Gaspard
3 esdoorn blad

Prognose Samenvatting:

favoriet
7 – Jericho Bello

een klap voor het hart
6 – Gorgandin

gek moment
3 – esdoornblad

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Kiezen voor ZEturf.fr

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de hoofdpers voor paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. een paard Bestuurder
10 Orvest Gala Libanon K.
7 Grieks Bello Ravvin E.
14 Gaylord Jive Navard F.
16 gouden vlieg Colette A.
9 krabbelen Bazir n.
3 esdoorn blad Tom en.
6 Gorganden Lamy A.
12 Moritas-lijn Rollin Emile.
1 Gaspard THOMAIN CL.
8 Dakkagnese Licano F.
READ  Quinté +: SWC 5 JAAR Q4 - PRIX DE CROIX - PARIJS-VINCENNES - 14-01-2023: Lopers, voorspellingen, resultaten in video