Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX TRITON voorspelling 25 november 2022

Quinté PMU – PRIX TRITON voorspelling 25 november 2022

Diagnostische Canalturf.com


foto geef mij

De Triton-onderscheiding kwintet deze vrijdag, om Vincennes, verzamelde zestien 6- en 7-jarigen. Op het programma: het zogenaamde klassieke Grand Prix-parcours van 2700 meter, waarop het plaatsvindt geef me een foto)GIBUS En de Gino Viva In deze volgorde vormde het winnende trio zich voor de Grand Prix op 4 november.
9 geef mij : Tijdens zijn laatste 7 races heeft hij nooit meer dan 3 races gefinisht, zelfs niet door 3 keer te finishen. Ze heeft zojuist de Prix Gallea gewonnen, aan het begin van de maand op dat circuit, voor vier van haar rivalen vandaag. Ik ben gedwongen het te geloven.

8 jeeps Net als onze favorieten boekt het al enkele weken goede resultaten. Het toont ook 20 podiumplaatsen in 33 openbare uitjes. Delphine, de laatste van de eerstgenoemde, op dit pad, zou zich logischerwijs moeten herhalen.
14 Gino Viva : Na het verzamelen van plaatsen, met name een derde plaats in de Prix Gallea Reference, won hij op 20 november in Chartres. Welke logische supporters winnen in deze wedstrijd.
16 Gorland : Als hij sinds oktober 2021 de pole position niet is gepasseerd, heeft hij tijdens zijn laatste acht openbare optredens zes podia getekend. Bovendien heeft hij de voorgestelde lay-out al gewonnen. Dus je kunt hem beter de eer geven.
12 Garo Bergi : Hij is beter geëindigd dan zijn laatste eindklassement aangaf, vorige maand in Edingen dicht bij de finish Geef mij. De winnaar van afgelopen winter in Vincennes, hij mag de kaarten komen verdedigen op deze bijeenkomst.
15 Barge Kid : We moeten zijn laatste optreden in Graignes, waar hij op rails optrad, niet letterlijk nemen. Deze keer hebben blootsvoets de kant gekozen van deze toezegging die gunstig is voor winst, het zijn machtsproblemen.
5 blonde knie : Hij had vorige maand een geweldige run in Les Sables d’Olonne voordat hij als vierde eindigde in Bordeaux, en die trein. Deze keer zal het vier voet op blote voeten zijn. Daarom is wantrouwen essentieel.
1 FONZY D’HERIPRE ; Zijn laatste twee runs waren even succesvol, in Edingen in de claimrace en meer recentelijk in La Capelle. Hier, voor haar terugkeer naar Vincennes, kon ze niet worden verwaarloosd, althans voor een plaats.

READ  Marie Laforet, haar dochter Lisa Azuelos geeft geld uit aan haar relatie met haar moeder

In de non-runner: 7 GASSMAN D’ESSA

Prins Muhammad bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – speel deze race


Gekozen door Stefan Davy

Regelmatige kansen
14 Gino Viva
16 Gorlando
12 Garo Bergi
buiten
15e Het postzegelkind
5 blonde knie
1 FONZY D’HERIPRE

Prognose samenvatting:

favoriet
9 – geef mij

slag voor het hart
8 – Jebus

moment van waanzin
12- Garo Bergi

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


GAMIN DES PERDRIX haalt de verloren tijd in!

overtuigend sinds zijn terugkeer in de competitie afgelopen voorjaar, patrijs baby Ze doorkruiste met succes de met gras begroeide hellingen gedurende het hele mooie seizoen, voordat ze vorige maand een prachtige comeback maakte “op moeilijkheidsgraad” in Caen. Zoals hij bij speciale gelegenheden blootsvoets loopt na een verstandige onderhoudscursus vorige week, lijkt hij in staat een klinkende comeback te maken op de Parijse ember, die daar in zijn jeugd op hoog niveau schitterde. Tegenstand kan komen van zijn stalgenoot Geef mijin volle bloei in de afgelopen maanden, wat haar recente succes lijkt te bevestigen hier waar het heeft gedomineerd Jebusdie die dag lange tijd was misleid ondanks zijn offensieve traject, dat alleen deze keer tegen hem zou zijn om “alleen” te worden aangepakt, en Gino VivaDe derde plaats in de referentierace op 4 november, die zojuist zijn machtsstijging had bevestigd door zijn succes in de buurt van Chartres te hervatten. De twee nieuwe bewoners van Benjamin Goetz, Fonzy d’Heripreeen gemakkelijke winnaar voor zijn recente debuut onder zijn nieuwe kleuren die nog steeds achter lijkt te lopen in de winst, en Jasman Disa, dat net een mooie spoorbaan heeft aangelegd bij Amiens, zal ambities hebben op het gebied van plaatsen. Onlangs waargenomen in Bordeaux, blonde knie Hij gedraagt ​​zich als een verleidelijke vreemdeling terwijl hij blootsvoets is. in vorm en in zijn klasse, Gorlando Kleine toegang kan worden gezocht door de muren te scheren.

READ  Proces tegen Jan Faber begint in Antwerpen

Kies ZEturf.fr

nummer. paard bestuurder
15e Het postzegelkind Tom en.
9 Geef mij j.
14 Gino Viva Luquinox d.
8 Jebus LAGADEUC FC
1 FONZY D’HERIPRE Mutair m.
7 Jasman Disa Nevada F.
5 blonde knie Abbrevard A.
16 Gorlando Martens C.

De voorspelling is Genybet.fr


Wederom is het de Hippodroom van Vincennes die Quinté + herbergt (top 5 in genybet.fr) met een veld gereserveerd voor 6- en 7-jarige mannetjes en redelijk homogene telers. Laten we het eens proberen met Gino Viva (14) bovenaan onze selectie. Voorgedragen door Dominik Locqueneux heeft dit paard zeker gewonnen tijdens zijn laatste wedstrijd in Chartres en kan dat vrijdagavond bevestigen. Het detecteert uitstekende betrokkenheid, het is in goede staat en vertoont zeer goed succes wanneer het zonder strijkijzer wordt geserveerd. In 6 niet-teruggekeerde uitstapjes van 4 voet heeft hij 3 overwinningen en 1 bereik. Als hij wijs blijft en niet immuun is voor domheid, zou hij niet ver van de waarheid moeten zijn.
Givenchy (9) Hij zal de oppositie leiden. Deze Love You-nakomeling is al enkele maanden in topvorm en heeft de afgelopen 7 wedstrijden het podium niet verlaten. Hij houdt van de grote baan waar hij 1 overwinning en 3 renners in 4 wedstrijden heeft en kan vechten voor de overwinning na een goede run. Kijk uit.
Gebossen (8) Hij is net op een uitstekende tweede plaats geëindigd en hij kan nog in de trifecta eindigen, als alles goed gaat, moet je op hem rekenen.Gordon (16) Hij is een zeer regelmatige draf die aan het einde van een goede rit zou moeten vechten voor plaatsen. Kid Patrijs (15) Hij is weer op zijn best en zal zonder strijkijzer worden gepresenteerd vanwege deze zeer interessante associatie, wantrouwen! Oriëntaals Festival (11) Hij heeft inspraak op plaatsen, zicht vanaf de voorbenen en split van achteren, heeft 4 overwinningen en 2 tweede plaatsen in 8 wedstrijden. Het is het beste om het in een uitgebreide combinatie bij je te hebben. Jarrow Berge (12) Hij heeft het recht goed te oordelen naar zijn beste waarde. Fonzie D’Hairibre (1) Hij presteert nog steeds goed en heeft het recht om de rapporten aan het einde van een goede rit op te fleuren.

READ  Georgina Rodriguez draagt ​​Cannes: een diepe halslijn en een splitjurk voor de vriendin van Cristiano Ronaldo

Kies Genybet.fr

nummer. paard bestuurder
14 Gino Viva Luquinox d.
9 Geef mij j.
8 Jebus LAGADEUC FC
16 Gorlando Martens C.
15e Het postzegelkind Tom en.
11 Oosters feest Dereux R.
12 Garo Bergi Robin B.
1 FONZY D’HERIPRE Mutair m.
6 Loiron Generaal Libanon k.
10 Goudvlieg abervard m.
13 Gabriël Caresay Rochard geb.
2 Zigeuner Ajit Thomas A.
5 blonde knie Abbrevard A.
4 Falco de Hamel Ravin E.
7 Jasman Disa Nevada F.
3 Jebus Navarra POU POU GA

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit om advies te geven Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
9 Geef mij j.
14 Gino Viva Luquinox d.
8 Jebus LAGADEUC FC
15e Het postzegelkind Tom en.
7 Jasman Disa Nevada F.
1 FONZY D’HERIPRE Mutair m.
16 Gorlando Martens C.
5 blonde knie Abbrevard A.
10 Goudvlieg abervard m.
13 Gabriël Caresay Rochard geb.