Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX HERSILIE VERWACHTING 5 JANUARI 2023

Diagnostische Canalturf.com


foto van Belle Gibson

Vergis je er niet in. De Prix Hersilie-collectie, een kwintet deze donderdag in Vincennes, is van de hoogste kwaliteit. Balg Gibsoneen van de twee 6-jarigen aan de start van deze wedstrijd wordt onze favoriet.
5 Balg Gibson : winnaar van vijf, in maart 2022, in Caen, deze 6-jarige is nooit meer dan tweede geëindigd op zijn laatste vier toernooien, in Vincennes. Met 1’10”3 heeft hij ook de snelste ronde van het peloton op het voorgestelde circuit. Daarom zal het onze voorkeur hebben.
6 Gaspard de Brion : Deze 7-jarige getraind door Mathieu Abrevard heeft drie van de zeven rechte stukken gewonnen waaraan hij heeft deelgenomen. Bovendien is de voorgestelde route, die 2100 meter is, bevestigd. Efficiënt in de schoen op alle vier de voeten, het is een van de prioritaire opties voor deze bijeenkomst.
1 bordeaux s : Zijn laatste openbare optreden resulteerde in een overwinning, op 27 december, door Longer, in Vincennes. Daarnaast won hij vorig jaar, in mei, ook het voorgestelde toernooi. Als het slachtoffer van zijn valnummer niet achter de autorun staat, zal hij moeten vechten voor de eerste plaatsen.
9 Erik de Paling : Hij is lange tijd uit competitie geweest, van januari tot december 2022 kan hij bogen op het winnen van drie van zijn laatste zes toernooien. Aan de andere kant heeft hij een tijd van 1’10”6 op dit parcours. Ook al erft hij geen goed aantal achter Autostart, 6, hij heeft nog steeds een goede rol te spelen.
8 behoeften Toegegeven, deze positie aan de leiding heeft ze sinds januari 2022 niet meer gehaald. Haar recente optredens getuigen echter van een goede vorm. Ze eindigde privé in de tweede groep die was gereserveerd voor haar promotie, begin december. Ondanks zijn nummer buiten achter de auto verdient hij een vermelding.
2 AKELA PAL GESLOTEN : Deze Italiaanse merrie heeft 39 podiumplaatsen behaald, waarvan 24 successen, in 63 wedstrijden. Nadruk op kortere wegen, en met deze manier van vertrek, bovendien gepresenteerd zonder schoenen aan alle vier de voeten, begint in Vincennes met ambities. wantrouwen van…
Louvre van 4 GB : Vastgehouden voor deze winter, heeft de zoon van deze Royal Lover sinds het begin van de ontmoeting twee overwinningen en een tweede plaats behaald in vier wedstrijden. Ook al blijft hij meer nadruk leggen op wachtrijen, hij is niet uit het bos. Vooral omdat het goed gelegen is achter de vleugels van de automatisering.
13 Phepson We moeten hem niet overhaast veroordelen voor zijn recente diskwalificatie in Vincennes. Vooral omdat hij eerder won in Laval in Edingen voordat hij tweede werd in Vincennes. De tweede op deze weg in september kan wel gezet worden. Nadeel: het nummer bevindt zich achter het automatiseringsapparaat.
In het geval van een no-runner: 7 GOLD RIVER

READ  Waarom wilde Jan niet naar de balans (SPOILER)?


Gekozen door Stefan Davy

Baseren
5 Balg Gibson
6 Gaspar de Brion
Regelmatige kansen
1 Purdue S.
9 Erik de Paling
8 nodig hebben
buiten
2 Akila Pal Verm
4 gigolo-louvre
13 FEPSON

Prognose samenvatting:

favoriet
5 – Balg Gibson

slag voor het hart
6 – Gaspar de Brion

moment van waanzin
9 – Erik de Paling

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


Balg Gibson in zijn tuin

Ze staan ​​pas met dertien aan de start van deze Prix Hersilie, die als onze back-up fungeert Z5-evenement, Zeturf-hoofdspel, Deze donderdag. De groep is echter aantrekkelijk, aanwezig Balg Gibsondie zich ontwikkelt in zijn tuin op een hoogte van 2100 meter van de grote baan. Hij scoorde twee hits in drie pogingen, zijn enige verlies kwam tegen Horsey Dream. Snelheid is ook een hoog aangeschreven sport Gaspard de Briondie de laatste tijd heel dicht bij zijn fout komt. Purdue S. Hij is net weer een tijdje terug in de palm van de hand. Akila Pal Sluiten Ze hebben aantrekkelijke strepen en kunnen erg onder de indruk zijn wanneer ze voor het eerst op onze vloeren verschijnen. obsessie Het vond begin december plaats tussen Hohneck en Héraut d’Armes. gigolo-louvre Het zal zijn hart weer op het goede spoor zetten. Erik de Elleslecht met nr. 9, en Phipsondie zullen worden bediend door een ritmische race, vormen rechtvaardige vreemdelingen.


Kies ZEturf.fr

Nee. paard Bestuurder
5 Balg Gibson Tom en.
6 Gaspar de Brion abervard m.
1 Purdue S. Bazeer Jm
2 Akila Pal Verm Di Nardo A.
8 nodig hebben Bazir zn.
4 gigolo-louvre Congard R.
9 Erik de Paling Lamy A.
13 FEPSON Erno S.
READ  Jean-Pierre Bernaud: Zijn dochter Julia vertelt over hun stormachtige familiemaaltijden tijdens een begrafenis

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit om advies te geven Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

Nee. paard Bestuurder
5 Balg Gibson Tom en.
6 Gaspar de Brion abervard m.
1 Purdue S. Bazeer Jm
8 nodig hebben Bazir zn.
4 gigolo-louvre Congard R.
2 Akila Pal Verm Di Nardo A.
7 gouden rivier Abbrevard A.
9 Erik de Paling Lamy A.
12 CYRANO DE B. F openen.
13 FEPSON Erno S.