Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX HENGST CASTLE DU BERLAIS VOORSPELLING (PRIX RENE CRAMAIL) 25 januari 2023

Diagnostische Canalturf.com


Bladen de Musks foto

Richting Béarn, en specifiek Pau Racecourse voor de vijf Prix René Cramail van woensdag. De laatste laatste in de Bao-cursus die ons interesseert, doorgewinterde Paldin de Musk (foto) Het zal onze voorkeur hebben.

3 Baldin de Musk : Dit is een bewoner Gabriël Linders Niet gebrek aan referenties, hij behaalde veertien podiumplaatsen in achttien races. Hij werd met name derde in de Prix Cambaceres (Gr.I) in 2020. En tweede op het circuit van Pau, vorige maand, zijn geluk is voelbaar.

8 Chi Chi de la Vega : Als hij nog steeds op zoek is naar het eerste succes in de vijf jaar, deze 6-jarige ruin heeft zes finishen in elf pogingen. Vijfde in de quinté + Prix Pierre Estrem Rey, begin deze maand op dit circuit, hij lijkt het ook te kunnen, of zelfs beter.

St. Anne’s 14 : Deze 11-jarige getraind door Laurent Fil heeft nog steeds goed nieuws. Het bewijs, zijn laatste drie runs leverden verschillende podiumplaatsen op, waaronder een tweede plaats behaald in de Quinté + Prix Pierre Estrem Rey, begin deze maand op het circuit van Pau. De bevestiging wacht hier.

15 Harry Conte : In tien opeenvolgende races scoorde hij acht podia, waaronder één overwinning. Zelfs als hij nadrukkelijker blijft in de steeplechase, zal hij logische ontvangers hebben, vooral omdat hij nooit hoger dan derde is geëindigd in drie Tours in Pau en de zwaargewichten hem niet storen.

13 in Montliux : Benader deze race tot zijn volle potentieel. Blijkt uit zijn overwinning behaald op 2 januari, over de hindernissen van Bao. Ook al is het zes pond zwaarder op de handrollende weegschaal, het heeft nog steeds een goede rol te spelen. Vooral omdat de toestand van de aarde hem goed zou uitkomen.

12 gelukkige : hij leverde in november op Auteuil de winnaar Courageous in de Prix Mondeville; voordat hij als vijfde eindigde in de Prix François de Ganay, op zwaar terrein. Hier, voor zijn eerste optreden in de aflevering van Pau, kan hij de kaarten verwarren, vooral omdat hij wordt benadrukt op de zeer handige nummers.

READ  Controversiële Dieudonne veroordeeld tot 200 dagen gevangenisstraf wegens verzwijgen van fraude

6 Rots Houd Hoop : Als hij sinds oktober 2021 niet meer voorbij de positie aan de leiding is gekomen, moet worden benadrukt dat hij lovenswaardig doorzettingsvermogen heeft getoond. Derde in een handicap, afgelopen winter op deze baan, en laatste vijfde op het voorgestelde parcours, niet te onderschatten.

1 Grande de Thaix : Toegegeven, deze 7-jarige moet zijn 15 concurrenten per dag wegen. Ze heeft echter wel drie keer de vierde plaats behaald van de vijf betwiste vijfvouden en rondde de handicap van de vijfde plaats af die vorige maand op deze route was geprogrammeerd. Daarom zal het hier interessant zijn voor fans van rechtschapen vreemdelingen.

In geval van een non-runner: 5 LYON CLERMONT


Gekozen door Stefan Davy

baseren
3 Baladin Musk
8 Chichi de la Vega
Regelmatige kansen
14 Sint anjou
15 Harry Conte
13 Binnen Montliux
buiten
12 geluksvogel
6 Houd hoop op de rots
1 GEWELDIGE THAIX

Prognose samenvatting:

favoriete
3 – Bladen de Musk

slag voor het hart
8 – Chichi de la Vega

moment van waanzin
13 – Binnen Montliux

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


Debet de Musk, all-risk verzekering!

Hier naderen we de handicap van de grote dag, een klassieker op de poothorden, bedoeld voor oudere paarden en die u zult hebben begrepen Ze5-Event-ondersteuning Deze woensdag.
Foutloos in beide disciplines en de tweede uitmuntend hier ter voorbereiding op dit evenement toen hij op dit circuit begon, Balladin van Misk Het bevalt ons enorm en zal dienen als een enigszins logisch steunpunt.
De belangrijkste tegenstand zal komen van het onvermijdelijke San Anjoudie we niet meer aanwezig zijn, al op het tweede niveau op dit niveau tijdens deze vergadering en die moet worden bevestigd, om het kernnummer te vormen tijdens Chichi de la Vega, die alle boodschappen doet zonder veel ruimte te hebben om te winnen, zal ook nog steeds erg prominent aanwezig zijn. Hoewel enigszins beperkt, Rots houdt hoop Dat werd ook aangescherpt door François Nicol en hij zal op dezelfde manier mikken op plaatsen Geluksvogel die interessante verwijzingen naar Auteuil bevat, maar het pad vindt en zoBinnen Montliux, zal waarschijnlijk zijn momentum voortzetten. Beschuldigd Grote Thais Ze blijft strijdbaar voor een plek aan het einde van de groep, net als Harry Conte, Het is gecontra-indiceerd, maar werkt helemaal niet.

READ  Kong Skull Island: Brie Larson (Captain Marvel) verschijnt twee keer in de film! bioscoop nieuws

Kies ZEturf.fr

nummer. een paard jockey
3 Baladin Musk De ChitrayA.
14 Sint anjou Charon J.
8 Chichi de la Vega K groeide op.
6 Houd hoop op de rots Richard J.
12 geluksvogel Smulders J.
13 Binnen Montliux Brikard Mele C.
1 GEWELDIGE THAIX LEFEBVRE HEER C.
15 Harry Conte legioen f.

De voorspelling is Genybet.fr


Het is Pau Hippodrome dat Quinté + (top 5 op genybet.fr) deze woensdag ontvangt met een race gereserveerd voor oudere paarden over hindernissen. Ze zijn om te beginnen 16 jaar oud en we kunnen vertrouwen op de spelers die het deze winter al goed hebben gedaan bij Pont-Long, te beginnen met Musk Gedicht (3). Deze nakomeling van Choeur du Nord, gepresenteerd door de wonderbaarlijke Gabriel Leanders, heeft zojuist een uitstekende tweede plaats behaald in dit parcours en ziet er fantastisch uit. Hij is een elegant paard en kan iedereen zover krijgen dat hij het ermee eens is. Chichi De La Vega (8) Het vertoont grote regelmaat, gezien de waarde van 57, het heeft 80% succes getoond van de eerste 5 pogingen van de 10. Het zou niet verder van de waarheid moeten zijn.
Brizais gevaar (2) Een kleine comeback maar het vertegenwoordigt de nog steeds zeer gevaarlijke training van Arnaud Chelly-Chile, die het recht heeft om het goed te doen en de winnende combinatie van Quinté + kan consolideren. Sanjo (14) Ondanks dat hij 11 jaar oud is, gaat hij nog steeds aan de leiding en behaalde hij zojuist een uitstekende tweede plaats in de referentierace op 2 januari. Je moet erop rekenen. Groot van Thakes (1) Hij moet gewicht dragen maar is een fijn paard en kan zijn mannetje staan.Over de hindernissen bij Pau heeft hij 1 overwinning en 1 bereik in 3 pogingen.gelukkige (12) Hij blijft op goede waarden en kan beweren, zelfs als hij begint bij Paw Racecourse. Kijk uit. Roche Kaap Hoop (6) Hij verdient het niet om weer in competitie te zijn. Deze duif, gepresenteerd door François Nicol, moet bereden worden, op voorwaarde dat. Het is het beste om het in een uitgebreide combinatie bij je te hebben. Normanzaal (4) Het duurde niet lang voordat hij al zijn gevoelens terugkreeg, hij eindigde toch op een goede vierde plaats en heeft het recht om het goed te doen in deze grote handicap.

READ  Longkanker zes maanden chemotherapie en terug naar het podium?

Kies Genybet.fr

nummer. een paard jockey
3 Baladin Musk De ChitrayA.
8 Chichi de la Vega K groeide op.
2 Breza gevaren Masure G.
14 Sint anjou Charon J.
1 GEWELDIGE THAIX LEFEBVRE HEER C.
12 geluksvogel Smulders J.
6 Houd hoop op de rots Richard J.
4 Normandisch gat RE G.
13 Binnen Montliux Brikard Mele C.
15 Harry Conte legioen f.
5 Leon Claremont revelli c.
11 JUILLEY’S GARO De Gilles F.
7 picknick Boren T.
10 reis naar Singapore motorkap E.
9 Mijnheer Bakwell Zuliani L.
16 Ze hebben Sevola afgeleverd Burgemeester R.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit om advies te geven Quinté Race+En Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. een paard jockey
3 Baladin Musk De ChitrayA.
14 Sint anjou Charon J.
8 Chichi de la Vega K groeide op.
1 GEWELDIGE THAIX LEFEBVRE HEER C.
4 Normandisch gat RE G.
12 geluksvogel Smulders J.
7 picknick Boren T.
15 Harry Conte legioen f.
13 Binnen Montliux Brikard Mele C.
2 Breza gevaren Masure G.