Quinté PMU – PRIX DE SENLIS Verwacht op 14 februari. 2022

Diagnostiek Canalturf.com

foto van Zanzibar Wise As .

Quinté + op maandag in Vincennes met tuigrace van Europees niveau E, meer dan 2.100 m op de grote baan, automatische start, voor merries van 7-10 jaar die nog geen € 171.000 hebben gewonnen. ZANZIBAR WISE AS (Onze foto) Het heeft het formaat om veel te schitteren.

3 ZANZIBAR WISE AS : Hoewel ze tweemaal werd gediskwalificeerd tijdens haar laatste drie rondes, in Vincennes, heeft deze merrie uit Italië duidelijke bronnen getoond. Ze werd opmerkelijk tweede in Race D achter haar Zante-dynastie 2 januari op een groot circuit met een lengte van 2.700 meter. Het zou beter zijn op zo’n korte afstand. Het is onze favoriet.

7 opdruk VIKENS : De dochter van Prodigious, uit Zweden, staat nog steeds op een mooie derde plaats in race C op de 2.700m van de grote baan. met Eric Raven In genie, op een afstand die perfect past, verdient ze ook veel erkenning.

1 Zante-ras Ze eindigde tweemaal als zesde en vierde op dit parcours, in races C en D in november en december, en won vervolgens race D op 2 januari op een baan van 2.700 meter. Op 30 januari werd ze achtste in de Helen Johansson Prize van Groep C. Het heeft de middelen om een ​​leidende rol te spelen.

12 ZANTE LASER : vijfde achter Vikins vingerafdruk Op 14 januari finishte ze een circuit van 2.700 m en behaalde daarna de derde plaats in de D over 2.850 m. Dit is in theorie een goede kans in deze test.

14 De laatste winnaar : Deze Belgische merrie werd vierde achter haar Uday Galia, dat is de E-race op 15 oktober op de 2.100m van het kleine circuit. En op 6 december, in de D-race van ruim 2.100 meter breed, eindigde ze als derde Zante-dynastie. Door zijn middelen en regelmaat kunnen we er wel voor waarschuwen voor een plek.

READ  Er staan ​​geen buitenlandse series meer in de top 20 van meest bekeken tv-series in Frankrijk

5 digitale les : Ik bleef op drie diskwalificaties, waarvan de laatste een composiet is. Maar deze merrie uit Zweden behaalde een interessante vierde plaats in de D-races op 24 en 9 december op lange afstanden, op het grote circuit. Het verkorten van de afstand zal u niet storen. Pas op voor hen!

8 Julia Bellini : Deze Zweed eindigde als vierde in de D-race op 3 februari in Lyon-la-Sui, na een goede finish van de race. Het lijkt hen niet te ontbreken aan middelen. met JMB In een mopperen zou men op zijn hoede voor hem kunnen zijn.

13 gesluierd : trainingsmaatje Julia Bellini Het begint in Vincennes. Ze behaalde in Halmstad nog steeds een gemakkelijke overwinning op 2.140m. Het is moeilijk te vinden, maar het zal een piloot hebben Gabriel Gilormini. Het is een potentiële verrassing.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En Lijst van de tien paarden geselecteerd door de hoofdpers voor paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).