Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DE SAINT-CHAMOND Racevoorspelling 3 oktober 2022

Quinté PMU – PRIX DE SAINT-CHAMOND Racevoorspelling 3 oktober 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Foto van Egine Precieuse Aankomst Quinté + PMU Prix Urania 2022 in Vincennes

Quinté + op maandag in Enghien in de Prix de Saint-Chamond, een tuigrace van niveau D, meer dan 2.150 meter automatisch, voor kinderen van 7-10 jaar, inclusief degenen die geen 226.000 euro hebben gewonnen. Kostbaar Egina (onze foto), in prima staat, kan als basis dienen.

5 Kostbaar Egina : Winnaar van Level D Quinté+ op 1 juli in Vincennes, meer dan 2.700 m op een grote baan, daarna derde in race A op de grasbaan in Royan-La Palmyre, eerste in race D in Mont-Saint-Michel en tweede in race C op 19 september in Laval. Deze gewone clicker, met Alexander Abrevard Voor humeurig is ze een stevig steunpunt.

2 Amal al-Mayadin : Gezien zijn overwinningen op de D-vluchten, op 21 juli in Graignes en 21 september in La Capelle, heeft deze inwoner van Philip Dugerd Het is een prioriteitskeuze in deze test.

14 EXTRA VAN CHATELET In de D-races eindigde ze als vierde op Quinté+ op 23 juli in Enghien en als vijfde op Quinté+ op 16 september in Vincennes, meer dan 2.850 meter op een lange baan. Aan het einde van een goede run heeft hij de middelen om het podium te bereiken.

1 goede espresso : 4e op Quinté + Level D op 5 augustus in Cabourg en de 5e op Quinté + Level C op 25 september in Vincennes, meer dan 2.850 meter op een lange baan, deze goed ontworpen, met Eric Raven Te nors, verdient logischerwijs erkenning.

12 FYNIO DU POMMEREUX : 3e plaats in Quinté + Level D op 30 juli in Enghien en 4e plaats in Quinté + Level E op 25 augustus in Pornichet-La Baule, het is in theorie een goed vooruitzicht in deze groep, althans voor de plaats.

READ  Spanje: Acht jaar cel gezocht voor Shakira wegens belastingontduiking

7 eiken meisje In de D-races eindigde ze Quinté+ op 23-30 juli in Enghien, en zesde in Quinté+ op 9 september in Vincennes, over 2.850 m op een lange baan. Hij is een terechte zwakkeling.

9 Galerij van Luzern : In de D-races won ze op 12 augustus in Amiens en eindigde als vierde op 21 september in La Capelle. Met de nummer 9 in de tweede linie zal ze de race moeten ontgelden. Maar het gaat goed, ze kan bij Quinté+ terecht.

6 FIGOLU FRAZEEN : Derde in Quinté + C-level op 11 augustus in Enghien, de middelen zijn duidelijk. Maar het is niet elke dag. Hij had ook liever een langere afstand gehad. Maar na een goede race kan een verrassing van zijn kant niet worden uitgesloten.

Als niet starten : 3 EUREKA DU FOSSE

speel het 5 – Kostbaar Egina In het spel Eenvoudig aan PMU.fr

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Kiezen voor Nicolas Labora

Baseren
5 Kostbaar Egina
2 Velden hopen
Regelmatige kansen
14 Extra van CHATELET
1 goede espresso
12 FYNIO DU POMMEREUX
buiten
7 eiken meisje
9 Galerij van Luzern
6 FIGOLU FRAZEEN

Prognose Samenvatting:

favoriet
5 – Kostbaar Egina

een klap voor het hart
1 – Goede espresso

gek moment
6 – FIGOLU FRAZEEN

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Kiezen voor ZEturf.fr

De prognose Genybet.fr


Terug naar de paarden en de renbaan van Enghien na het Prix de l’Arc de Triomphe-weekend. Het plateau Soisy Quinté + (top 5 op genybet.fr) wordt op maandag gehost met een race gewijd aan oudere paarden op 2.150 meter autorun. Het enthousiasme zal laag zijn op deze eerste dag van de week, maar we vinden beroemde paarden en we kunnen rekenen op een solide basis. Extra Chatelet (14) Hij is terug op de baan waar hij van genoot, twee successen op 2.150 m van Engin, en hij kan opnieuw vechten voor de overwinning, ondanks dat hij vanaf de tweede startrij is gestart. Kostbaar Egina (5) Toon grote regelmaat en spot een uitstekende inzending. Op een goede plek achter de auto met 5 mag u het perron niet verlaten. Veldhoop (2) Het heeft een uitstekend seizoen. Gekoppeld aan Matthieu Abrivard en met de nummer 2 achter de auto is hij een van de eerste duidelijke kansen.
Goede Espresso (1) Het is in goede staat en vindt een zeer goede pasvorm. Zijn plek op het einde als alles goed gaat. Hij moet de nummer 1 nog aanpakken, maar Eric Raven moet uitblinken.
Dochter van Eik (7) Ze is een beroemde merrie die aan het verbeteren is in haar klasse en ultieme plek in de wereld. Figolo Frazen (6) Beter dan de laatste versies. Hij is een keurig paard en op een goede dag kan hij vechten voor de topposities. Locatie de Pomero (12) In staat tot mooie dingen, is het beter om een ​​zonnebril te hebben. Excelleren van liefde (10) Het is ook niet uit te sluiten.

READ  'Irresistible', 'Awesome', 'Strong': Louis Garrel en Letitia Casta wisselen live lieve woorden uit

Genybet.fr .selectie

nummer. paard bestuurder
14 Extra van CHATELET Tom en.
5 Kostbaar Egina Abrevard A.
2 Velden hopen Abrivard M.
1 goede espresso Ravvin E.
7 eiken meisje Gilormini J.
6 FIGOLU FRAZEEN BEAUCHEEN TH.
12 FYNIO DU POMMEREUX Luquinox Dr.
10 Uitmuntendheid in de liefde maand knuffel.
9 Galerij van Luzern barrière een.
8 Zonnig j.
11 Franklin Park Bezos of .
3 EUREKA DU FOSSE Lamy A.
15e Carla de Holme PLOQUIN P. PH.
4 Uitstekende dag SENET JF
13 Chamant vlees rochard geb.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
5 Kostbaar Egina Abrevard A.
2 Velden hopen Abrivard M.
7 eiken meisje Gilormini J.
12 FYNIO DU POMMEREUX Luquinox Dr.
9 Galerij van Luzern barrière een.
14 Extra van CHATELET Tom en.
1 goede espresso Ravvin E.
3 EUREKA DU FOSSE Lamy A.
8 Zonnig j.
6 FIGOLU FRAZEEN BEAUCHEEN TH.