Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DE MARSEILLE voorspelling 16 januari 2023

Diagnostische Canalturf.com


foto van Lipti Brinsadi

Quinté+ de laundi à Cagnes-sur-Mer in de Prix de Marseille, a handicap divisé première épreuve, de level Classe 2 (ref. +20), sur 2150 meter, for chevaux interiors, hongres and juments of 5 ans et above . De aarde is kleverig verklaard (4.3) door France Galop. Lipti Brinsadi (Ons imago) heeft de schaal om een ​​leidende rol te spelen.

10 Lipty Brinsadi Als 4e gekeurd in Quinté+ op 25 juli in Tarbes en 5e op 23 oktober in ParisLongchamp, verdient dit uitstekende zaad zo veel erkenning in zo’n lot. 2150 meter en kleverige grond deert hem niet.

1 Chosjtsjenko : In 2022 vijfde en vierde in Quinté + op 22 december en 6 november in PSF in Deauville, ze werd ook vierde in Quinté + op 12 juni in ParisLongchamp, op 2000 meter. Als hij uit het geadverteerde kleverige terrein zou kunnen komen, zou hij theoretisch de middelen hebben om zich dat obstakel eigen te maken.

8 charmante prins Zwaar bevestigd in de handicaps van Quinté+, herstelde hij zijn gezondheid door als tweede te eindigen in een race onder categorie 4-omstandigheden op 30 oktober in Prunelli di Fium’Orbo, op Corsica. Met een waarde van 38 doet deze goede zaklamp mee voor een plek op het podium.

5 gratis elektronica : de vierde in Quinté + op 21 augustus in Deauville, de zesde op 15 september in ParisLongchamp en de zesde op 11 november in Toulouse, doet met veel geluk mee aan dit evenement, vooral omdat het het goed doet in Quinté + op het parcours dat interesseert ons op 11 februari 2022, om Derde.

12 rotzooi Winnaar van een race onder categorie 3-omstandigheden, over 1.600 meter, op 7 oktober op zware grond in Compiègne, vervolgens niet door een kopbal om te winnen op 14 november in Le Mans in een race onder categorie 2-omstandigheden op zachte grond over 1.950 meter. Hij is een goede underdog.

READ  Angelina Jolie deelt op Instagram een ​​bericht van een jong Afghaans meisje

3 zoete overwinning : op 23 oktober, op de 41e plaats, was hij te laat voor een achtste plaats in de Quinté+ in ParisLongchamp, over 2200 meter op zwaar terrein. Het is 39 in waarde gedaald en heeft nu iets meer marge. Kijk uit!

2 Narco’s : Op ParisLongchamp was hij 9e en 7e geëindigd in Quinté+ op 1 en 23 oktober. Hij eindigde als tweede in de klasse 2-omstandighedenrace op 22 november in Salon-de-Provence. Met een waarde van 39, op een plakkerige baan, wat het beste is, heeft hij zijn zegje voor een goede beoordeling.

6 Laos : Hij won de bovengenoemde Klasse 2-race en eindigde als tweede in een andere race onder Klasse-omstandigheden op 13 december in Marseille Borelli. Om hem weer op het gazon te krijgen, zal hij op een kleverige baan rennen die niet per se zijn ding is. Maar aangezien hij in goede vorm verkeert, kan hij zichzelf niet overtreffen.

bij niet starten : 7 Radwan


Kiezen voor Nicolas Laboras

baseren
10 Lipti Brinsadi
1 Chosjtsjenko
Regelmatige kansen
8 charmante prins
5 vrij elektron
12 Krabben
buiten
3 zoete overwinning
2 Narco’s
6 Laos

Prognose samenvatting:

favoriete
10- Lipti Brinsadi

slag voor het hart
12 – Krabben

moment van waanzin
6- Laos

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


NOSDARGENT: Selectie met voorrang!

toenemend, nosdargent Hij vindt de Côte d’Azur waar hij met veel succes weet te vinden. Goed gepositioneerd, zou de beschermeling van Didier en Pauline Prudhomme, zonder incidenten, een prestatie van zijn keuze moeten ondertekenen aan het einde van deze hoge handicap, zeer speculatieve Z5-ondersteuning. We zullen er in principe tegen zijn Hilarischmet perfecte regelmaat gedurende en Lipti Brinsadiondanks zijn versheid en gerelateerd aan Maxime Guyon. oplichtergekenmerkt door lange afstand en comfort op zachte grond, Narco’snoodzakelijk in zo’n samenleving en Laosvoorlopig in het volle bezit van zijn middelen, zal in de tweede linie komen. vrij elektronhandig en strontdie nu gunstige weegomstandigheden vindt, zal liefhebbers van exoten aanspreken.

READ  Programma, publiek, gasten ... alles wat je moet weten over de nationale hulde aan Jean-Paul Belmondo op donderdag in Invalides

Kies ZEturf.fr

nummer. een paard jockey
13 niets RUIS S.
15 Hilarisch ORANI ANT.
10 Lipti Brinsadi Guyon m.
9 Kap Winker Trollier T.
2 Narco’s Poetin Hogg.
6 Laos Christos A.
5 vrij elektron DEMURO C.
12 Krabben Pasquer S.

De voorspelling is Genybet.fr


Tot maandag op de renbaan van Cagnes-sur-Mer voor meeting 1, Quinté support (Top5 op genybet.fr). De ondersteunende race voor de pay-per-view-inzetten is de Prix de Marseille, een evenement over 2150 meter dat is gereserveerd voor paarden van 5 jaar en ouder. Onze favoriet zal zijn Laotiaans (6). PSF-inwoner Christophe Escuder, een na laatste in de Marseille Vivo, had net daarvoor ruim 2400 meter van Salon-de-Provence opgelegd. Met een goed aantal in de startboxen (2) kan hij winnen. Hij zal vooral de oppositie leiden Kapknipper (9). Vijfde in Quinté + betwist in Deauville, eind november vorig jaar, hij had die dag een goed recht stuk getrokken. Zijn voetnoot is belangrijk voor deze test. Lipty Brinsadi (10) in staat zijn om op dit niveau mee te doen (4e en daarna 5e over haar laatste twee Quinté+ Tours) en een kandidaat voor de Beste Plaats moeten zijn, net als Picknick Koninklijk (4)die na twee rondes op PSF weer het gras op gaat. Zoete overwinning (3)winnaar van de Quinté + in juni 2022, en Krabben (12)die zich vaak op kortere afstand ontwikkelden, blijven beide op de tweede plaats. Vrij Elektron (5)Hij, bekend om dit competitieniveau, was al meer dan twee maanden niet meer in competitie gezien. Hij kan nog wel een plekje aan het einde van de groep krijgen, net als Accu (14).

READ  Zijn reactie toen hij hoorde dat zijn zoon zal deelnemen aan Star Academy!

Kies Genybet.fr

nummer. een paard jockey
6 Laos Christos A.
9 Kap Winker Trollier T.
10 Lipti Brinsadi Guyon m.
4 Koninklijke picknick Picone T.
3 zoete overwinning Capri J.
12 Krabben Pasquer S.
5 vrij elektron DEMURO C.
14 Akio Gallo mevrouw L.
7 Radwan LEMAITRE een.
13 niets RUIS S.
15 Hilarisch ORANI ANT.
11 Webgekte Philon ML M.
1 Chosjtsjenko Hardwin h.
2 Narco’s Poetin Hogg.
8 charmante prins Russel Liu
16 Interieur ontwerp Grandin m.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit om advies te geven Quinté Race+En Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. een paard jockey
10 Lipti Brinsadi Guyon m.
9 Kap Winker Trollier T.
12 Krabben Pasquer S.
15 Hilarisch ORANI ANT.
5 vrij elektron DEMURO C.
1 Chosjtsjenko Hardwin h.
6 Laos Christos A.
2 Narco’s Poetin Hogg.
4 Koninklijke picknick Picone T.
3 zoete overwinning Capri J.