Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DE L’AUTOROUTE DE L’OUEST 5 APRIL 2022

Quinté PMU – PRIX DE L’AUTOROUTE DE L’OUEST 5 APRIL 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Onoverwinnelijk licht. afbeelding

De Prix de l’Autoroute de l’Ouest, Quinté, deze dinsdag, in Saint-Cloud, zal deelnemen aan zestien paarden van 4 jaar en ouder. Drie van hen zullen hun eerste stappen in de handicap zetten. keek naar ik zweer En de Ongelooflijk licht (foto), die bovenaan onze selectie staat.

3 Ik zweer het : Hij eindigde nooit meer dan de 4e plaats sinds zijn debuut, met vier podiumplaatsen in vijf openbare shows. Bovendien is zijn vermogen op comfortabele paden bewezen. Hier, voor zijn eerste handicapverschijning, kan hij vanaf het begin hard slaan.

2 immaterieel licht : beveelt vijf podiumplaatsen aan, waaronder twee overwinningen, in zeven races. Bevestigd op comfortabele paden en op anderhalve kilometer afstand, goed gepositioneerd in de startboxen, begon hij te grommen met legitieme claims.

9 Bottas : Hij kan opscheppen over het winnen van vier van zijn laatste zes openbare rondes. Zelfs als hij een minder gunstige gewichtssituatie tegenkomt, kan hij in deze vergadering niet worden verwaarloosd. Vooral omdat het op de helling werd bevestigd.

7 Houten : Hij won vorig jaar rond dezelfde tijd een kwintet bij Chantilly. Daarnaast is hij net als vierde geëindigd in de Quinté Prix Teddy, op 19 maart op dit Saint-Cloud circuit. Sindsdien houdt hij hier zijn mening, althans om een ​​plaats te krijgen.

8 GOUDEN BELLO : Net als de vorige naam nam hij vorige maand deel aan de Quinté Prix Teddy op dit circuit en werd daar achtste. Hij was die dag echter in de thuiskomstrace. Hier kunnen we verwachten dat het werkt aan de verbetering. Wantrouwen overheerst.

1 Noorse meneer : Hij hoeft zich niet meer te bewijzen in dit soort toernooien, want hij behaalde twee successen en twee plaatsen in acht openbare shows. Aan de andere kant werd hij juist vierde in de Prix Altipan (de baanrace), op deze Clodoaldische weg. Serieus geluk.

READ  Laurent Maesteet huilt om plot na einde 'Koh Lanta'

10 Lamento : Met slechts drie races op de klok is het een van de minst ervaren racen. Zijn overwinning die hij begin december behaalde op PSF voor Deauville, pleit echter in zijn voordeel. Omdat het in een dergelijke samenleving is begonnen, kan het de rapportage bemoeilijken.

6 wijs : Nadat hij in januari een handicap had gewonnen in Cagnes-sur-Mer, won hij vorige maand een nieuwe handicap op kleverige grond en op de voorgestelde afstand in Compiègne. Hier vindt hij zijn oudsten in voorwendsels. Wantrouwen.

In het geval van geen vijandigheid: 13 MARRAKECH MOON


Stephen Davy’s keuze

Gebaseerd op
3 ik zweer
2 Ongelooflijk licht
Regelmatige kansen
9 potas
7 Hotten
8 gouden bel
buiten
1 noorse meneer
10 Lamento
6 de wijze

Prognose Samenvatting:

favoriet
3 – Ik zweer het!

een klap voor het hart
2 – immaterieel licht

gek moment
8 – Goldeno Bello

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. een paard jockey
2 Ongelooflijk licht Basker S.
3 ik zweer EYQUEM JB.
7 Hotten Simon C.
13 Marrakesh maandag Barzalona m.
8 gouden bel Piccon T.
1 noorse meneer Pusheen A.
4 schild Mullins MRS AMB.
9 potas mevrouw A.
6 de wijze DEMURO C.
10 Lamento Strand A.