Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Onderteken de HONG KONG JOCKEY CLUB AWARD

Quinté PMU – Onderteken de HONG KONG JOCKEY CLUB AWARD

Diagnostiek Canalturf.com


foto van Tudo Bem

Quinté + op maandag in Deauville met de Prix Hong Kong Jockey Club – Grand Handicap des Sprinters, een Level 1 evenement voor Paralympische Klasse I (ref. hierboven. De grond is door Frans Gallup van zacht naar goed verklaard. Bindend op 3m hoogte . In goede staat, TUDO BEM (Ons imago) moet een leidende rol spelen.

3 TUDO BEM : Na op 29 mei als derde te zijn geëindigd in de 3 over 1000m handicapklasse in ParisLongchamp, eindigde hij als derde in de catwalkrace op 23 juni in Chantilly en twee andere zomers in races met klasse 2 condities in Chantilly en Dieppe. Met een waarde van 40,5 voor zijn terugkeer in handicaps, is hij theoretisch in staat om mee te dingen naar de overwinning.

11 UZEL : 2e plaats in Quinté+ op 5 februari op 1.300m PSF in Chantilly en een goede 5e op Quinté+ op 10 juli in dit parcours, het is een prioriteitskeuze in dit evenement.

4 overdreven : 8 op Quinté+ op 11 mei in Fontainebleau, 5 op 15 juni in Lates-de-Buch, en dan 3 op 10 juli in Deauville, deze 8-jarige wint aan kracht. Het is zeker de moeite waard om te waarderen.

7 racistisch : 4e plaats in de hoofdrace op 10 juli hierboven vermeld, daarna 7e op Quinté+ op 2 augustus op 1.300m PSF in Deauville. Deze keer draagt ​​hij kuiltjes die hij sinds 19 juli 2020 niet meer heeft gedragen. Hij heeft de middelen om aangenaam te verrassen.

5 gewichten : De netto winnaar in een race onder Klasse 3 omstandigheden op 5 juli in Compiègne, op 1400 meter, en eindigde als tweede op Quinté+ op 2 augustus bij PSF in Deauville. Het is een van de vele goede mogelijkheden van deze zeer open Quinté+.

READ  Er brak een gevecht uit tussen influencers in een club in Cannes en de video ging viraal op sociale netwerken

9 Massi Shalgoda : Op nummer zes op Ref Quinté+ uitgebracht op 10 juli in Deauville en vierde op 2 augustus, op PSF, heeft dit 4-jarige merrieveulen haar zegje over de goede stand.

6 Forza Capitano : 4de op Quinté+ op 11 mei in Fontainebleau en 2de op 15 juni in La teste-de-Buch, deze 7-jarige kan nog steeds deelnemen aan dit soort evenementen. Hij begon echter heel goed en stelde hem teleur bij Quinté+ op 10 juli. Gezien zijn capaciteiten moet het niet te snel worden veroordeeld.

10 keer Halloween : 3e plaats in Quinté+ op 15 juni in La Teste-de-Buch, daarna overwinning in de 3e handicapklasse, over 1000m, in Vichy. Het wordt nu genomen op een waarde van 36,5. Het kan worden overwogen voor een kleine plaats.

Als niet starten : 1 indico

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Kiezen voor Nicolas Labora

Regelmatige kansen
4 overdreven
7 Ristiv
5 azan
buiten
9 Masa Chalguda
6 Forza Capitano
10 De opgegeven tijd

Prognose Samenvatting:

favoriet
3 – TUDO BEM

een klap voor het hart
7-Rightstif

gek moment
10 – tijd instellen

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Gespen komen goed terug!

Het is Grand Handicap-tijd voor hardlopers, met beroemde paarden in deze klasse en op live cursussen. De race die zal ondersteunen Ze5 .gebeurtenis En wie kan er lachen? klapDie de juiste brandstof vond na een gecompliceerde start van het seizoen. Het is moeilijk om te weten aan welke kant van de baan het gaat lopen, dus het centrale snaarnummer is een goede zaak. Het is verleidelijk om hem maandag weer te vertrouwen.
Oppositie kan komen van gewichten, die die dag merkbaar zijn spel in het zand greep, en viel voor het kwaliteitselement. Het rechtbenige paard van Georges Deleuze is niet bevestigd, maar hij is snel, dus we verwachten dat hij behoorlijk ver zal gaan. Ik heb de laatste tijd een aantal goede races gereden met de omstandigheden, Todo Bim Hij zal terugkeren naar zijn handicap met serieuze ambities. Let ook op Ozil, die in de referentierace op 10 juli in dit parcours bewees dat hij niet zomaar een zandpaard was. Als er een tempo is, zal hij er meer dan één in de tegenovergestelde richting oppikken. Het wordt niet meer beoordeeld sinds het succes in Fontainebleau op dit niveau, rechtdoor Het zou meer te maken hebben met straf, maar nog steeds een kandidaat voor plaatsen zoals Indikovrolijk maar misschien een beetje druk nu, handig schudden, Wie zei eindelijk zijn laatste woord onderaan de tafel Ristivaan wie we Australische knipogen geven om het extra pit te geven.

READ  Jérôme Commander en Djamel Debbouze bovenaan en Emmanuelle Defos en Raphael Personnaz zijn vervelend

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard jockey
4 overdreven Piccon T.
5 azan Uitpakken Millie C.
3 TUDO BEM Poetin Hogg.
11 UZEL LEMAITRE a.
2 rechtdoor Benoïst J.
1 Indiko Joyon M.
16 schud me handmatig Pusheen A.
7 Ristiv Fillon mm.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
3 TUDO BEM Poetin Hogg.
4 overdreven Piccon T.
2 rechtdoor Benoïst J.
6 Forza Capitano Barzalona m.
1 Indiko Joyon M.
9 Masa Chalguda Bachelot T.
11 UZEL LEMAITRE a.
5 azan Uitpakken Millie C.
10 De opgegeven tijd DEMURO C.
15e wit platina Thomas Ron.