Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pyrénées – Orientalis: Na Rosalia kondigden de d’Everlantes een nieuwe naam aan

Pyrénées – Orientalis: Na Rosalia kondigden de d’Everlantes een nieuwe naam aan

Niet in de laatste plaats komt er een nieuwe rapper in de line-up van Les Déferlantes.

Na de Rosalía van afgelopen vrijdag gaat Déferlantes verder met het distilleren van de namen van de sterren die van 6 tot 9 juli zullen optreden op de podia van het Château d’Aubiry. Vandaag is het Damso, de Belgisch-Congolese rapper die geen introductie behoeft.

Lees ook:
Festival in de Pyreneeën – Orientales: de internationale superster Rosalía tekent Differlantes in Serre in 2023

In 2022 verdubbelt hij zijn samenwerkingsprojecten, met name met Aya Nakamura in Degen, Desise met Raincontre of zijn Belgische landgenoot Angel in Demon. De rapper heeft net de 2 miljoen verkochte albums overtroffen en heeft vier volledige dates uitgevoerd in de Accor Arena in Parijs. Damso zal op 6 juli in Siret zijn.

Op dit moment zijn er verschillende grote namen onthuld in de programmering van de 2023-editie van Les Déferlantes. Het festival vindt plaats in het Château d’Aubiry in Céret van donderdag 6 juli tot en met zondag 9 juli 2023.

Donderdag 6 juli: Damso, Scorpions, Gusman, Teaculan, Alt-J.

Vrijdag 7 juli: Sting, Izïa, Shaka Ponk en Lomepal.

Zaterdag 8 juli: Indochina, Soprano, Deluxe & Udi.

Zondag 9 juli: Rosalía, David Guetta, Big Flo & Oli, Louise Attaque, Pomme et Gazo.

Het hele programma wordt de komende weken bekend gemaakt.

READ  Gast uit C Hier is "Abominable" met Anne-Elisabeth Lemoine: hij handelt hard, en Bertrand Chameroy verdedigt haar met hellegaten