Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pyrénées-Orientales: Frontera Production koopt festivals Déferlantes, Bacchus, Pellicu-live en Live au Campo

Pyrénées-Orientales: Frontera Production koopt festivals Déferlantes, Bacchus, Pellicu-live en Live au Campo

Op vrijdag 28 april 2023 kondigde Frontera Production de overname aan van de festivals Déferlantes, Bacchus, Pellicu-live en Live au Campo.

Déferlantes, Bacchus, Pellicu-live en Live au Campo worden niet langer geassocieerd met Vivendi. La Frontera Production was tot dan toe het organiserende bedrijf van deze vier festivals die tijdens het zomerseizoen leven brengen in de steden Argelès-sur-Mer, Barcarès, Thuir en Perpignan. Maar verder zijn deze vier merken sinds 2018 eigendom van het productiebedrijf Olympia, een dochteronderneming van de door de familie Bolloré gerunde Vivendi-groep.

Op vrijdag 28 april 2023 kondigden Frontera Productions-directeuren David Garcia, oprichter en Fabrice Llorente, de overname aan van hun vier festivals. Het transactiebedrag wordt niet bekendgemaakt, onder voorbehoud van de vertrouwelijkheidsvereiste. In een persbericht verklaarde Frontera Production: “David Garcia en Fabrice Llorente, vergezeld van lokale investeerders, blijven ondernemen met een verlangen naar autonomie en een sterk anker in de regio.“.

In een interview met L’Indépendant onthult Fabrice Llorente alle redenen voor deze overname en de uitdagingen die voor ons liggen.

Lees ook:
EXCLUSIEF – De festivals Les Déferlantes, Bacchus, Pellicu-Live en Live au Campo overnemen: de directeur van La Frontera legt de redenen uit

READ  Uma Thurman en Richard Gere werken samen voor 'Oh Canada'