Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Psychiatrische afdeling voor cliënten van Roots de Guadeloupe

Psychiatrische afdeling voor cliënten van Roots de Guadeloupe

Op de ochtend van maandag (3 oktober) was het zwaar op het hoofdkantoor van de Jarry de Routes de Guadeloupe en in het filiaal La Jaille (Baie-Mahault). een dag geleden, Een klant van Routes de Guadeloupe is overleden Na te zijn aangereden door een bestuurder tijdens het ingrijpen.

groot verlies

De man was 46 jaar oud en werd beschouwd als een “geweldige collega” in de Jaille-vestiging waar hij werkte. Op deze site en in het hoofdkwartier van Routes de Guadeloupe is een psychologische eenheid opgericht.

Eric Dethelot, regionaal directeur van het mariene district Col de Sac van Roots de Guadeloupe:

In het begin is er veel verdriet. Woede, die komt later, maar groot verdriet om een ​​geweldige kerel die we allemaal hebben verloren. En het is waar dat hij aan mijn dienst werd toegewezen, maar hij is nog steeds een agent van Routes de Guadeloupe. Een hele fijne makelaar. Iedereen heeft spijt van zijn afwezigheid vandaag. Toen ik deze dienst bijna drie jaar geleden overnam, was hij er al. Hij is volledig geïntegreerd in deze teams. zijn plaats maken. Hij was overal geliefd bij iedereen. Het is absoluut noodzakelijk dat we een grote gedachte aan zijn familie en zijn kinderen in de eerste plaats hebben, want het moet gezegd worden dat het een groot verlies is voor de familie.

Celpsychologen luisteren beurtelings naar alle cliënten.

De 61-jarige die de agent in de vroege namiddag voor het parket in Pointe-à-Pitre sloeg, zou worden doorverwezen. Ter herinnering: op het moment van de gebeurtenissen verkeerde hij in staat van alcohol en had hij geen rijbewijs. De procureur-generaal zal een update over de zaak geven tijdens een persconferentie die om 16.30 uur is gepland.

READ  Was Voyager 1 verloren in de ruimte?