Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prodeus: Snelle FPS verlaat vroege toegang en arriveert op Xbox Game Pass |  Xbox One

Prodeus: Snelle FPS verlaat vroege toegang en arriveert op Xbox Game Pass | Xbox One

September belooft echt druk te worden qua FPS, plus Xbox Game Passvoegt zich bij een nieuwe titel Metaal: Helsinger En de ring des doods. Bounding Box Software Inc. is zelfs erg trots. het aankondigen Producent Ik ben eindelijk uit vroege toegang gekomen en integreer zo de Microsoft-service op consoles.

Waanzinnige snelle FPS komt in versie 1.0

Beschikbaar voor enkele maanden in PC-gamingarcade Via Game Preview staat Doom-like op het punt een heel nieuw publiek te veroveren door zich op alle consoles af te melden. Zo kunnen spelers de hectische Fast-FPS-game ontdekken, ontwikkeld door Michael Voeller en Jason Mojica, die 25 jaar ervaring in FPS-ontwikkeling in hun voordeel hebben gecombineerd.

De titel biedt een singleplayer-campagne waarin je hordes vijanden op een metalen achtergrond moet verslaan met surrealistische wapens, net zoals we in de oude games zagen. De taart bekroont het spel enigszins, wat een vleugje scherpte toevoegt en Doom-fans zeker zal plezieren.

Prodeus biedt ook een multiplayer-modus waarin 16 spelers kunnen strijden in cult-modi zoals Capture the Flag en vele andere. Het is ook mogelijk om samen met maximaal 4 vrienden door de campagne te bladeren.

Ten slotte profiteerde de community van de vroege toegangsperiode om honderden kaarten te maken, genoeg om een ​​paar uur intens te fotograferen op de nieuwe FPS die al uitstekend belooft te worden.

Prodeus is vanaf 23 september beschikbaar in v1.0 op Xbox One en Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Het wordt direct opgenomen in Xbox Game Pass Het kan al gespeeld worden via PC-gamingarcade.

READ  Dat is de grote verandering die niemand wil (of bijna)

https://www.youtube.com/watch?v=JPSiBy7-UvY