Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Probeer Dragonflight gratis tot 2 januari 2023 – World of Warcraft

Zoals Blizzard opmerkt in een zojuist gepubliceerd artikel, de Draken Vlucht Spelers die al tijd hebben om te spelen kunnen het gratis proberen tot 2 januari 2023. Als je Dragon Isles nog niet hebt bereikt of Evocative Dracthyr hebt gespeeld, profiteer dan van de komende twee weken om dit te doen!

Speel vanaf vandaag voor een beperkte tijd* als Dracthyr Evoker, gewoon met een abonnement of speeltijd, zonder aankoop van Dragonflight. Ontdek The Forbidden Reaches, het startgebied voor deze nieuwe klasse- en racecombinatie, en level tot level 63 via hoofdstuk 1 van Dragonflight’s Awakening Shores-campagne. Tijdens deze proefperiode heb je toegang tot alle missies en kun je Dragon Ride leren, je vaardigheden verbeteren en twee nieuwe kerkers verkennen: Ruby Essence Baths en Nokhud Offensive.

Ga voor meer informatie over Dragonflight en het laatste nieuws naar de officiële World of Warcraft-website en het officiële blog.

*Dragonflight Expansion Demo alleen met abonnement of speeltijd beschikbaar tot 2 januari 2023. Aankoop van Dragonflight is vereist om na deze datum toegang te blijven houden tot Dracthyrs en Dragonflight-content.

READ  De beste game uit de Assassin's Creed-licentie kan eindelijk recht hebben op een remake!