Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins William ‘woedend’ over koning Charles III en onthult een beslissing die niet is aangenomen

Prins William ‘woedend’ over koning Charles III en onthult een beslissing die niet is aangenomen

Als Karel III en Prins van Wales Ze lijken meer verenigd dan ooit, het lijkt erop dat dat niet altijd het geval was. Dit is wat we leerden in het nieuwe boek van journalist Valentine Lou, bemiddelaars. Het is gebaseerd op een gebeurtenis die plaatsvond in 2017 tijdens: Een van de meest vertrouwde ambtenaren van koningin Elizabeth II ontslagen. Het gebeurde na de staatsgreep in het paleis. op tijd, Sir Christopher Giddat, een voormalige militaire inlichtingenofficier, is gedwongen af ​​te treden als privésecretaris van de koningin In 2017, na een ruzie met koning Charles III en prins Andrew.

Alleen zou prins William het helemaal niet hebben gewaardeerd De manier waarop Sir Christopher Gedette werd behandeldNu, heer Gedette. De echtgenoot van Kate Middleton aarzelde niet om erover te praten met het hoofd van de familie – toen Lord Chamberlain, graaf van Bell. “Prins William was woedend. Praat met zijn oma en vader. Hij vond dat Christopher de instelling had gemoderniseerd en dichter bij elkaar had gebracht. Hij maakte zich zorgen over hoe ze zou worden gemanipuleerd en hoe Christopher zou worden behandeld.‘Kunnen we in het boek lezen?

Prins William is zelden zo boos geweest

Hij was er echt boos over, niet per se omdat het een verkeerde beslissing was. Hij dacht gewoon dat hij zo slecht werd behandeld vanwege een… (…)

Lees meer op Closermag.fr

Karel III: Zijn kroning is fundamenteel anders dan de kroning van Elizabeth II na een schokkende beslissing
Prins Harry: Waarom is een ex-vriend van Lady Diana bang dat zijn boek wordt uitgebracht?
Prins Harry: Deze belangrijke gebeurtenis maakte Kate Middleton aan het huilen
Meghan Markle: Dit is een heel specifieke reden waarom mevrouw D de hertogin niet mag
Charles III: Dit huis, onbekend met zijn trieste geschiedenis, dat hij heeft geërfd van Elizabeth II

READ  Marcia Cross liep over de rode loper, verstoord door demonstranten tegen pensioenhervorming