Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry zal de ceremonie bijwonen zonder Meghan

Prins Harry zal de ceremonie bijwonen zonder Meghan

Eigendom

Het stel, dat in 2020 naar de Verenigde Staten vertrok, heeft de afgelopen maanden de aanvallen op de koninklijke familie opgevoerd.

Dinsdag kwam er een einde aan de spanning. Prins HarryBuckingham Palace, dat zich heeft teruggetrokken uit de Britse monarchie, heeft aangekondigd dat het de kroning van zijn vader, Charles III, op 6 mei zal bijwonen in Westminster Abbey in Londen, maar zonder zijn vrouw Megan en hun kinderen. Buckingham Palace is verheugd de aanwezigheid van de hertog van Sussex te bevestigen Kroning in Westminster Abbey Op 6 mei’, schreef het paleis in een verklaring.

De hertogin van Sussex blijft binnen Californië Met prins Archie en prinses Lilibet”, zei het paleis. De Sussexen die vertrokken, reageren met tamtam om in te wonen Verenigde staat In 2020 werd vooral verwacht sinds begin maart, toen bekend werd dat ze uitgenodigd zouden worden voor het gala.

Harry en Meghan woonden samen de begrafenis van Elizabeth II bij

Het paar heeft de afgelopen maanden hun aanvallen op de koninklijke familie opgevoerd. Nadat de documentaire was uitgezonden Netflixen In december plaatste Harry, 38, begin januari Zijn controversiële memoires getiteld alternatiefWaarin hij details geeft over de verbroken relatie met zijn vader, koning Charles III, en zijn broer, William.

Harry en Meghan zijn sinds hun vertrek in 2020 slechts zelden teruggekeerd naar het VK, waaronder het bijwonen van de begrafenis van koningin Elizabeth II in september. De hertog van Sussex reisde alleen om de begrafenis van zijn grootvader, prins Philip, in 2021 bij te wonen, midden in de COVID-19-pandemie. Harry maakte ook een verrassingsoptreden in Londen Eind maart op een hoorzitting tegen de tabloid in het Hooggerechtshof.

READ  Zijn openbaring die alles verandert