Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

President Bukele kondigt de oprichting aan van een door vulkanische brandstof aangedreven “Bitcoin City” in El Salvador

Neb Bukele, president van El Salvador voor Bitcoin, zei zaterdag op de Bitcoin Investment Summit dat zijn land van plan is om zijn eerste Bitcoin Stad«.

De stad ligt in het oostelijke deel van La Union, tussen de gemeenten La Union en Conchagua.

Initiële kosten van ontwikkeling Bitcoin Stad Het zal vanaf het begin worden gefinancierd door in 2022 een door bitcoin gesteunde obligatie van $ 1 miljard uit te geven.

Nayib Bukele verscheen persoonlijk om zijn toespraak te houden aan het einde van de Bitcoin-conferentie van een week in El Salvador.

Najib Boukil vertelde de menigte dat Bitcoin City zal vertrouwen op geothermische energie van nabijgelegen vulkanen, en dat het belastingvrij zal zijn, behalve belasting over de toegevoegde waarde (btw). Neb Bokel zei: Investeer hier en verdien al het geld dat je wilt. Het is een volledig eco-stad in werking en aangedreven door een vulkaan. »

De helft van het geld dat via de belasting over de toegevoegde waarde wordt opgehaald, zal worden gebruikt om obligaties af te betalen die zijn uitgegeven om de opstartkosten van de stad te financieren, terwijl de andere helft zal worden gebruikt om openbare diensten te financieren, zei de Salvadoraanse president, die heeft gespecificeerd dat 300.000 bitcoins nodig zal zijn om de infrastructuur van de stad te voltooien.

details van wat Bitcoin Stad Nayib Bukele merkt op dat hij vrij zwak is, maar hij hoopt buitenlandse Bitcoin-investeringen naar de stad te trekken. Hij zei: Als je wilt dat bitcoin zich over de hele wereld verspreidt, moeten we een deel van Alexandrië bouwen. »

READ  Metro A naar OL Vallée, Décines en Meyzieu? Doe mee aan de consultatie en teken de petitie

Neb Böckel schetste in het kort een uitzicht op het terrein van de stad en zei dat het cirkelvormig zou zijn en een luchthaven, woonwijken en commerciële gebieden zou bevatten. Hij zei ook dat het centrale vierkant van bovenaf gezien op een Bitcoin-symbool zal lijken.

Om obligaties uit te geven, heeft El Salvador: gesloten overeenkomsten Met Blockstream en iFinex. iFinex zal verantwoordelijk zijn voor de overheidsboekhouding en helpen bij het formuleren van nieuwe tokenized digitale effectenwetten. De regering zal iFinex vervolgens de eerste licentie verlenen onder dit nieuwe regelgevingskader, zodat het $ 1 miljard aan door Bitcoin gedekte effecten op Bitfinex-effecten kan uitgeven.

Samson Mow, CSO van Blockstream, verscheen ook op het evenement en bevestigde dat de obligaties zullen worden uitgegeven op Blockstream’s Liquid Network.

Van legaal bieden tot Bitcoin City: het pad van El Salvador naar adoptie

El Salvador diende op 7 september van dit jaar een wettig betaalmiddel in voor Bitcoin, hoewel de verhuizing het onderwerp was van zware kritiek van politieke oppositie en sterke scepsis van de meeste Salvadoranen. OprichterEthereumVitalik Buterin, zei dat het gebruik van bitcoin in El Salvador is ” In tegenstelling tot idealen van encryptie.

In een bericht op RedditVitalik Buterin legde uit: Deze tactiek om te pushen BTC Voor miljoenen mensen in El Salvador tegelijkertijd, met bijna geen voorafgaande educatieve poging, is hij roekeloos en loopt hij het risico grote aantallen onschuldige mensen te hacken of te beroven. Jammer van Bitcoin-extremisten«.

Ondanks de kritiek is Nayib Bukele echter doorgegaan met zijn bitcoin-adoptieproject. Op 1 oktober schreef hij op Twitter dat El Salvador was begonnen met het adopteren en ontginnen van Bitcoin met behulp van geothermische energie.

Vorige maand meldde El Salvador dat het Bitcoin-fonds een overschot van $ 4 miljoen had als gevolg van de rally van de valuta. Knepp Böckel kondigde aan dat hij het geld zou gebruiken om een ​​dierenhospitaal te bouwen.

READ  Het hoofd van de luchthavens van Parijs wil de controles beëindigen wanneer Schengen-vluchten aankomen

Eind vorige maand profiteerde Nayib Bukele van de prijsdaling van de bitcoin om nog eens 420 bitcoins toe te voegen aan de staatskas, waardoor het totaal aan bitcoins in El Salvador op 1,5 miljard kwam.