Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pop-up gevonden Robin (bijna goed)

“Heb je Ted ontmoet?” Ja, en Chris Lowell zal hem spelen. De reboot van de How I Met your Mother-serie heeft een tweede hoofdpersonage gevonden.

Met zijn stropdassen, woordspelingen en strepen, de een nog beroemder dan de vorige, Hoe heb je je moeder ontmoet Het is nog steeds een van de meest populaire sitcoms van de afgelopen jaren (hoewel Het einde was meer dan controversieel). Het is dus geen verrassing dat Hulu van plan is om het opnieuw op te starten. gedoopt Hoe heb ik je vader ontmoetDeze serie zou ongeveer hetzelfde verhaal moeten vertellen als zijn oudere zus, maar deze keer vanuit een vrouwelijk oogpunt. Het plot brengt ons in 2021 naar New York, samen met Sophie en haar vriendengroep. Net als bij de Carter Bays- en Craig Thomas-series, moet de plot verteld worden met een oudere versie van het hoofdpersonage.

‘Heb je Sophie ontmoet?’

Om deze vrouwelijke Ted te spelen, rekruteert Hulu door de tienerseries uit de jaren 2000. Daarom moet Hilary Duff haar Lizzie McGuire-uitrusting uit de buurt van haar gadgets houden om de jaren dertig te spelen op zoek naar liefde. Ze zal worden vergezeld door Chris Lowell, die de vriend van Veronica Mars speelde in de gelijknamige serie. Die laatste moet hier het alter ego spelen van Robin, de journalist die vanaf de eerste aflevering Teds hart deed kloppen. Zal reïncarneren “Jesse, een slimme vent, is een beetje raar en sarcastisch als het op liefde aankomt. Hij is een aspirant-muzikant die als Uber-chauffeur werkt om rond te komen en samenwoont met zijn beste vriend Tom “. Droomkans om liedjes te presenteren zoals to “Laten we naar het winkelcentrum gaan” ?

Verder kunnen we ook nog drie andere personages verwachten om de hoofdcast te vervolledigen. Het moet gezegd dat er nog drie rollen te vervullen zijn, die van Marshall, Lily en…wacht maar…Barney.

Op dit moment is nog niet bekend in welke richting de serie zal gaan ten opzichte van het oorspronkelijke werk. We weten niet of het zal worden aangesloten op Hoe heb je je moeder ontmoet Hoe dan ook. Aan de andere kant kunnen we hopen dat er een cast langs het hoofd zal gaan, wat een korte verschijning of een speciale aflevering markeert. Eén ding is echter zeker, de makers van HIMYM zullen als uitvoerende producenten in het project worden geïnvesteerd. Aan de andere kant zijn het Isaac Aptaker en Elizabeth Berger (dit zijn wij) Ze schrijft de eerste tien afleveringen.

READ  Asus Zenfone 8 Flip review: een roterende camera die flopt

Voorlopig heeft Hulu geen releasedatum vastgesteld, maar het zou tegen het einde van het jaar kunnen landen. In Frankrijk kunnen we hopen te lopen Disney + Het zal worden uitgezonden. Ter herinnering: sommige titels uit de Hulu-catalogus zijn al beschikbaar in de Star-sectie.

Kijk of herbekijk How I Met Your Mother op Disney+