Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pokemon: pauze van 10 jaar om te wachten op de volgende generatie en de nieuwe kaart?

Terwijl Pokémon scharlaken en paars Een paar weken geleden uitgebracht om spelers de negende generatie Pokémon te brengen, lijkt de nieuwe versie het doel gemist te hebben op technisch en Pools gebied. Gemengde ervaring voor veel coaches die de kwestie al wekenlang ter sprake brengen op Noise Networks. Voor velen is de oplossing Makkelijker dan het klinkt.

Een grote breuk met de volgende generatie Pokémon?

Onlangs is er een onderwerp veel naar voren gekomen op de netten en reddit Als we het hebben over Pokemon en de volgende generatie. Voor velen zou het uitbrengen van een nieuwe generatie Pokémon in de komende jaren een grotere fout kunnen zijn dan de problemen met het nieuwste opus. In feite lijken de spelers precies dat te hebben gedaan Ik voelde me duidelijk dat waren de ontwikkelaars Haast hebben Met deze nieuwste game en dat doet een hele generatie Pokémon er langer over dan Scarlet en Purple mochten.

Dit standpunt zou een oplossing kunnen zijn om ervoor te zorgen dat de volgende release meer kwaliteit zal hebben, maar is het echt een goed idee wanneer de nieuwe Pokemon is wat de spelers echt aantrekt?

Het ontdekken en ontrafelen van nieuwe mythen en nieuwe mechanica zijn belangrijke factoren, en het debat tussen de twee facties is goed in beide richtingen.

Wat doe je tijdens de pauze?

Game Freak kan niet stoppen met het uitbrengen van games, als je een Nintendo-vaandeldrager bent, is het erg belangrijk om mensen te blijven promoten en zou daar een oplossing voor kunnen zijn?

READ  Wat is een atoom in de natuurkunde? eenvoudige definitie

Hoewel een downtime van 10 jaar mij buitensporig lijkt, is een downtime van een jaar of twee voor nieuwe Pokémon misschien logischer als we in de tussentijd toch iets uitbrengen. Wat zou je mij vragen, misschien een remake waar gamers zo lang op hebben gewacht. Dit is natuurlijk allemaal maar een idee en het einde zou heel anders kunnen zijn, maar een gezonde discussie onder liefhebbers kan nooit kwaad.