Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Platform om klachten van vergeten begunstigden te ontvangen

36,7 miljoen mensen hebben al ontvangeninflatie uitkering Olivier Dusupet, minister van Overheidsrekeningen, zei op 8 maart: Zuid-radio. Maar de wiskunde is niet goed: in feite kwamen 38 miljoen mensen in aanmerking. Dit betekent dat er nog 1,3 miljoen compensatie moet worden uitgekeerd.

Het kabinet van de minister van Openbare Rekeningen zei tegelijkertijd dat er tegen het einde van de maand een platform online zal worden gepubliceerd dat degenen die vergeten zijn een schadevergoeding te claimen, online zal zetten. Goed nieuws voor wie hem nog hoopt aan te raken, de dienst wordt opgericht “vanaf 25 maart” Kunnen we hem lezen Op de website van de overheid. Maar gebrek aan vertrouwen, want een voetnootOlivier Dusupet advertentie voor kapitaal In plaats daarvan gaat het platform “begin volgende week” open.

Er is geen betalingstermijn

Om de betaling van een vergoeding te claimen, moeten begunstigden inloggen bij FranceConnect via de portal Mesdroitsociaux.gouv.fr. Er is ruimte voor klachten. “Als mensen in aanmerking komen, nodigt het systeem hen uit om een ​​formulier in te vullen, inclusief hun bankafschriften, om een ​​vergoeding te ontvangen”, definieert het kabinet van de minister van Overheidsrekeningen. Er is echter geen indicatie van de terugverdientijd van deze premie, nadat deze is gevorderd.

Wie kan aanspraak maken op vergoeding van inflatie? Alle Fransen (werknemers in de privésector, werkzoekenden, zelfstandigen, ambtenaren, gepensioneerden, begunstigden van het sociaal minimum, enz.) ontvangen minder dan 2.000 euro per maand. De vergoeding wordt betaald door de werkgever of de organisatie waarvan de begunstigde afhankelijk is. maïs Als er geen RIB of Iban wordt verzonden, kan er niet betaald worden. Dit is een van de redenen waarom sommige begunstigden geen vergoeding kunnen krijgen. Degenen die meerdere zaken verzamelen, worden ook gestraft.

READ  Naar verwachting stijgt het gemiddelde tarief begin 2022 met 2%