Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Peñat dorp in Korez is in shock

Peñat dorp in Korez is in shock

In de stad waar de beschuldigde jonge landarbeider woont, is vrijdagochtend een psychiatrische afdeling opgericht. In de stad waar het lichaam van het meisje werd gevonden, worden de bewoners geconfronteerd met onbegrip en verdriet.

Op vrijdagochtend waren al tientallen mensen de deur van het gemeentehuis in Binat overgestoken. vandaar dat Psychologische cel opende haar deuren, Op verzoek van de burgemeester en op besluit van de prefectuur, om het hoofd te bieden aan de schok veroorzaakt door de vondst van het lichaam van Justin Verac, werd de informatie donderdagavond bevestigd door het Openbaar Ministerie van Limoges.

In het kleine stadje Korez is het erg moeilijk om je uit te spreken, omdat hier iedereen de vermeende dader kent. Velen hebben ons team vertrouwd op locatie, buiten de camera en live De drukte van emoties tussen onbegrip en verdriet.

11 vrijwilligers – verpleegkundigen, psychologen en gezondheidsbeheerders) uit de ziekenhuiscentra van Brive en Toule Wij verwelkomen bewoners die hierop willen vertrouwen Medische en Psychiatrische Spoedeisende Hulp (CUMP).

Wanneer zich een psychologisch trauma voordoet, moet de snelle tussenkomst van psychiaters, psychiaters en verpleegkundigen die eerder zijn opgeleid en geïntegreerd in medische noodhulpafdelingen, onmiddellijke en onmiddellijke bevredigende zorg voor de slachtoffers garanderen en het ontstaan ​​van PTSS voorkomen.

“CUMP wordt over het algemeen uitgevoerd in de context van een ongeval waarbij meer dan 5 slachtoffers of 5 mensen betrokken zijn, dus hier zijn we in iets anders… Hier zijn we in Beynat, waar iedereen elkaar kent, of er is veel van emotie, omdat het een persoon is die in het dorp is geboren, creëert dit een speciale emotie op dorpsniveau.

Valerie Asensio, coördinator van de psychiatrische afdeling

“Deze tragedie zal sporen achterlaten in de hoofden van onze burgers.” Jean-Michel Montiel heeft donderdagavond de burgemeester van de stad ontboden nadat een aanklacht was ingediend tegen de jongeman die in de stad woonde.

READ  Astronomische winter begint vrijdag: welke invloed kan dit fenomeen op u hebben?

Aan het einde van deze dag zal een inschatting worden gemaakt om het mogelijk te maken om, naast deze eenmalige zorg, desgewenst of nodig afspraken te maken met psychologen.