Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Patrick Lefevre: ‘We laten Remco Evenepoel plezier maken’

Patrick Lefevre: ‘We laten Remco Evenepoel plezier maken’

Momenteel is de beste loper: RYMCO EVENBUIL (België/Quick Step Alpha Vinyl Team). VijfdeKameel Luik Bastenaken Luik Gebaseerd op Vuelta Dit seizoen heeft de 22-jarige hardloper Hij breidde zijn jaar een beetje meer uit met deze wereldtitel die hij deze zondag verdiende tijdens Online racen ondergeschikt Wereldkampioenschappen twijfelachtig in Wollongong (Australië). Iets waar zijn algemeen directeur blij mee is, Patrick LefèvreHij is duidelijk tevreden over de prestatie van zijn loper. “Toen ik de wedstrijd begon te kijken, zat Remko al in de kopgroep. Iedereen zag dat hij het heel goed deed, ikHij hoopte alleen dat hij niet van een afstand zou aanvallen‘ legt de chef uit wolfsroedel Zijn gebruikelijke columnjaren voor Warmte Nieuwsblad.

Video – Werelden 2022 – Remco Evenepoel, Wereldkampioen!

We laten hem genieten van deze successen voor een tijdje en…

VijfdeJe kunt er niet omheen dat hij er alles aan doet om aan de top te staanvervolgt de algemeen directeur van Fast-Step Alpha Vinyl-team. Eerder dan verwacht won hij zijn eerste Grote Ronde. Deze jongen is niet zoals de anderen. We laten hem genieten van deze successen voor een poosje Pas dan gaan we praten over plannen voor volgend seizoen.“Voor de informatie, RYMCO EVENBUIL Zet een zekere traditie voort sinds tijdens de laatste 19 edities (2003, het jaar van de oprichting van het Belgische team), wolfsroedel Hij won de wegwedstrijd zeven keer via vijf renners: Tom Bonin (2005), Paul Petini (2006, 2007), Michael Kwiatkowski (2014) en Julian Alphilippi (2020, 2021).

READ  Dreigt ten onder te gaan voor de Blues