Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Patch 10.0.7: Zeldzame monsters gewijd aan beroepen! -World of Warcraft

Dragonflight-patch 10.0.7 biedt de mogelijkheid om zeldzame monsters in de verboden grens in een ring te verslaan. Je hebt het al gedaan op de Drakeneilanden, maar in deze bekende Drachtyrs wordt het iets meer betaald. Wat je misschien nog niet weet, is dat veel zeldzame elites zullen moeten worden opgeroepen met je beroep.

Er is niet minder dan 29 zeldzame monsters binnen verboden grenzen. Ja, 29 terwijl het gebied relatief klein is. Sommigen leven in de open lucht terwijl anderen in donkere grotten leven. Dit laatste is niet zichtbaar en verschijnt alleen als je een bepaalde manoeuvre met een deal uitvoert.

Het begint allemaal met Merchant Hag’arth in het dorp Morqut. NPC verkoopt voor 10 Craft Tempers nieuwe recepten die op het eerste gezicht mysterieus lijken. Deze recepten zijn eigenlijk gerelateerd aan zeldzame monsters. Ze worden in een nieuwe sectie in uw zakelijke interface geplaatst: ambachtelijke ornamenten.

Neem bijvoorbeeld koken, een bijberoep dat binnen ieders bereik ligt. U kunt het recept kopen om een ​​bestand te maken Sprankelend kruidentasje. Om dit te doen, heb je één ingrediënt nodig, de smakeloze specerij die willekeurig uit monsters op de omliggende eilanden valt.

Zodra het object is gemaakt, wijst het spel naar een specifiek gebied in je minimap (het pictogram is een cirkel met twee zwaarden die elkaar kruisen). Daarna hoef je alleen maar daarheen te gaan en te leren hoe je het item kunt gebruiken om het zeldzame item te produceren. In het geval van de keuken moet je naar een margot-bewoner in het midden van het verboden gebied gaan en op de soep zonder kruiden ernaast klikken.

Dit zal onmiddellijk het zeldzame monster spawnen, in dit geval genoemd lutrok. Het is enkelvoudig bruikbaar zonder zorgen, in tegenstelling tot de andere zeldzame soorten op het eiland die veel sterker zijn en niet iedereen kan er alleen bij, verre van.

Zodra je het monster hebt uitgeschakeld, is hier de beloningen misschien:

  • Ambachtelijk temperen
  • aanvankelijk eigen risico
  • Dragon Island-benodigdheden
  • ilvl 385 uitrusting
  • Onaangeboorde taboe-kennis (sta apparatuurupgrades toe tot 395)
  • Waarschijnlijk de sleutels van de kelders van Zeskira
  • grijze voorwerpen

Al de productie beroepen we zijn bezorgd. Koop gewoon het recept om het zeldzame beest op te roepen.

Bovendien is de Collectie aanbiedingen Ze hebben ook hun eigen aangepaste zeldzame monsters! Wanneer je mijnt, skint of verzamelt, heb je de kans om een ​​item te vinden dat op een specifieke locatie kan worden gebruikt om een ​​zeldzaam monster op te roepen.

interessant nee?