Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PAS – WK 2022: selectie en wedstrijdschema

PAS – WK 2022: selectie en wedstrijdschema

Het Nederlands elftal miste het WK 2018 met Italië en miste dit keer de kwalificatie voor wat hun elfde deelname zou worden. oranje in De eerste groep op het WK 2022 Waar ze zullen worden geconfronteerd met Senegal, Ecuador en Qatar. De mannen van Louis van Gaal zijn de favorieten van de groep.

100 € direct aangeboden aan

Schema FIFA WK 2022 in Nederland

De oranje heeft geen tijd om zich op te warmen omdat er een grote wedstrijd op hen wacht op de eerste speeldag tegen Senegal Wie zou hun belangrijkste tegenstander moeten zijn. Nederland neemt het dan op tegen Ecuador en daarna tegen Qatar in de hoop elkaar af te wisselen als de kwalificatie wordt gecontroleerd voor de laatste wedstrijd.

Wereldbeker 2022 – Groepsfase

Senegal


Holland

Wereldbeker 2022 – Groepsfase

Holland


Ecuador

Mochten ze zich kwalificeren voor de achtste finales, dan treft Nederland een team uit Groep B dat Engeland, de VS, Wales of Iran zal zijn.

Wedden op Nederland

Voorspellingen voor Nederlandse wedstrijden op het WK

Nederlandse WK-selectie

Wij kennen alle CEO’s van Dutch selection Memphis DepayEn de Virgil van Dijk En de Frankie de Jong Wie zal er ondanks de beperkte speelduur van de spelers van Barcelona aanwezig zijn op het WK. Op rij geblesseerd en speeltijd tekort, Wijndaldum En de Van de Beek Het zal niet in de lijst staan.

READ  Transfers: Gianluigi Donnarumma, die tekent bij Paris Saint-Germain, stuurt een afscheidsbericht naar de fans van Milaan.

Misschien wel het zwakke punt zijn de kooien waar Van Gaal veel keepers testte. Moet zwanger zijn Remco Pasphere (Ajax). bij de aanval, Stephen Bergwijn En de Cody Jackbo Ze staan ​​gegarandeerd op de lijst, tenzij je verrast bent.

Meneer laat het zo zijn

29

J. Celison

33

T Kroll

34

R. Pasvir

38

ben blind

32

J Timber

21

De Rench

19

SD Fri

30

D. Dumfries

26

in.  van Dyck

31

meneer de Ligt

23

n.  Oke

27

T Malacia

23

R. Gravenberg

20

F. de Jong

25

de heer de Ron

31

T.Koopmeiners

24

dr..  klas

29

K Taylor

20

S.Berghuis

30

V. Janssen

28

Jim Jacob

23

Meneer Depay

28

S.Bergwijn

24

W Wigghurst

30

Propy

20

L Van Gal

71

Op welke zender kijk je naar de wedstrijden van Nederland in het WK?

  • Senegal – Nederland: in sport zijn 1
  • Nederland – Ecuador: in sport zijn 1
  • Nederland – Katar: in sport zijn 1

Alle wedstrijden van Nederland worden uitgezonden op beIN Sports 1 In Frankrijk.

Wat zijn de kansen voor Nederland?

Nederland heeft 3 WK-finales verloren en probeert zijn droom om de eerste wereldtitel te winnen waar te maken. Hoewel de Nederlandse selectie mooie dingen laat zien en zich plaatst voor de laatste vier van de Volkenbond, zien we ze hieronder onder meer Brazilië, Argentinië of Frankrijk. Ze moeten zich echter op zijn minst kwalificeren voor de kwartfinales.

Afbeelding tegoed: Icon Sport