Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pas op voor dit probleem dat de update niet kan oplossen

De Google Pixel 7 is tot nu toe wat terughoudend geweest wat betreft zorgen na de lancering. In plaats van Pixel 6-bugs lijkt de klassieker uit 2022 te worden getroffen door een mysterieus hardwareprobleem.

Bron : @medewerker

Start uiteraard een programma Google Pixel 7 succesvoller dan Google Pixel 6. Dit laatste wordt gekenmerkt door maandenlange klachten van gebruikers die gedwongen zijn zichzelf vol te proppen Een overvloed aan bedwantsen. Pixel 7 van hun kant is niet alleen succesvoller, maar heeft ook niet veel problemen gehad.

Na bijna drie maanden begonnen sommige gebruikers te klagen over een probleem dat niet door een update kon worden opgelost. Volgens hun getuigenissen die hij verzamelde TelefoonArena, kan de glaslaag die hun beeldblok bedekt zonder specifieke reden breken. Geen shock of wrok, volgens deze getuigenissen. Alleen het basismodel lijkt dit probleem te hebben, aangezien de Pixel 7 Pro eerder beschikbaar was.

Het raam breekt spontaan

Dit is volgens een Twitter-gebruiker, Haydon Faber. Als reactie reageert iemand met een soortgelijke foto. Google Teams reageerde in de reacties en nodigde hen uit om contact op te nemen met de ondersteuning. Hier zijn de twee opnames.

Meer getuigenissen stromen binnen. Twitter-account getiteld Brayman 30 Ik verzamelde 11 cases onder de hashtag #pixel7brokencamera. a Ondersteuningspagina daterend van 9 december geeft hetzelfde soort probleem met ongeveer 84 mensen die melden hetzelfde probleem te ervaren. Een Reddit-gebruiker klaagt hier al bijna een maand over en meldt op 5 december dat Google eindelijk heeft ingestemd met het vervangen van hun telefoons.

Meer zorg: sommige gebruikers meldden dat Google-ondersteuning de oplossing niet wil overnemen. Bij gebrek aan een duidelijke uitleg van het merk, lijken sommige detectives en een groot aantal aanwijzingen erop te wijzen dat het probleem kan worden veroorzaakt door een plotselinge verandering in temperatuur. Anderen toveren een heel groot drukpunt tegen het glas. Laten we voorzichtig blijven met al deze elementen, die, zoals ze zijn, louter hypothesen blijven.

READ  Adembenemende foto's geselecteerd voor de hoofdprijs

We hebben contact opgenomen met Google om een ​​reactie van hen te krijgen. Op het moment dat dit artikel werd gepubliceerd, had het bedrijf nog geen tijd gehad om ons inhoudelijk te antwoorden. We zullen dit artikel bijwerken met hun mening wanneer ze bij ons terugkomen.


Om ons te volgen, nodigen wij u uit om Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en profielen lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.