Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op weg naar een visumverbod voor Russische toeristen in de Europese Unie?

Bombardementen gaan door in de Donbass en in de steden in de buurt van de kerncentrale van Zaporizja

Russisch artillerievuur trof opnieuw gebieden op de rechteroever van de Dnjepr, tegenover de kerncentrale van Zaporizja. Valentin Reznichenko, de gouverneur van de regio Dnipropetrovsk, zei dat verschillende nachtelijke stakingen van zaterdag op zondag verschillende districten van Nikopol van elektriciteit hebben beroofd. Volgens Evin Yevtushenko, hoofd van de militaire regering van Nikopol, hebben de raketlanceringen ook tientallen woningen in Marhanets beschadigd.

Een gemeenteraadslid en waarnemend burgemeester, Anatoly Kortev, zei dat de stad Zaporizhia, ongeveer 40 kilometer ten noorden van de kerncentrale (gelegen in de stad Enerhodar), ook ’s nachts werd getroffen door geweervuur, waarbij twee mensen gewond raakten.

Regionale gouverneur Pavlo Kirilenko zei dat in Oost-Oekraïne, waar Russische en separatistische troepen nog steeds proberen de controle over Donetsk Oblast over te nemen, de belangrijkste steden Kramatorsk en Sloviansk zijn beschoten, maar er zijn geen slachtoffers gemeld.

READ  COVID: leeftijd, comorbiditeiten, geslacht... Wat zijn de kenmerken van gevaccineerde pati├źnten en ziekenhuisbewoners?