Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op de foto heeft de Samsung Galaxy S24 Ultra iets meer dan zijn voorganger

Op de foto heeft de Samsung Galaxy S24 Ultra iets meer dan zijn voorganger

De Samsung Galaxy S24 Ultra kan in principe de beeldcompositie van de Galaxy S23 Ultra behouden. De telelens zal echter iets meer bieden dan dat.

Samsung Galaxy S23 Ultra ter illustratie. // Bron: Anthony Woner – Chloe Pertwiese

Samsung Galaxy S23 Ultra is inderdaad zonder twijfel een van de smartphones van het jaar. Extreem veelzijdig in fotografie, krachtig als de Galaxy nog nooit is geweest, prettig in de hand, met een weelderige weergave, brute autonomie … Gooi niets meer weg. Waarom zou Samsung onder deze omstandigheden de moeite nemen om het winnende recept te veranderen met de Galaxy S24 Ultra?

Volgens de passagier ijs wereld, meestal zeer betrouwbaar, dit zal precies het project zijn. In een tweet citeerde hij “Koreaanse bronZonder het te benoemen, die beweert dat de compositie van het beeld nauwelijks verandert.

Lichte verbetering in afronding

In detail vinden we de belangrijkste Isocell HP2-sensor van 200 MP, maar ook dezelfde configuraties van de ultragroothoek (12 MP, IMX 564) en de X3-telelens (12 MP IMX 754). Merk op dat telefoto’s net als vorig jaar moeten worden bijgesneden tot 10 MP.

De belangrijkste, kleine verandering zou moeten zijn op het zoomniveau van de telescoop, dwz de X10-telelens. Dit schakelt over naar een nieuwe sensor, IMX 754+, opnieuw met 12Mp-definitie en bijgesneden tot 10Mp. We weten nog steeds niet precies wat deze nieuwe sensor zal bereiken, als het echt een enorme verbetering is.

Afgezien van dat kleine extraatje, lijkt Samsung vastbesloten om de impasse te doorbreken. Zoals genoemd telefoon circuitHet belangrijkste verschil in het volgende model zal aan de chipkant zitten. Samsung zou terug kunnen gaan en weer twee versies van de Galaxy S24 Ultra kunnen aanbieden, een met Snapdragon 8 Gen 3 voor Noord-Amerika en China en een met Exynos 2400 voor de rest van de wereld. Als dit waar is, zou het, gezien de prestaties en stabiliteit die de Galaxy S23 Ultra biedt, een echte teleurstelling kunnen zijn.

READ  De 7 Google I/O 2023-innovaties die beloven het spel te veranderen

Voeg daarbij het potentieel voor quasi-status-quo in afbeeldingen, en het idee dat Samsung op zijn lauweren slaapt, begint op te duiken. We kunnen opmerken dat de verbeteringen die Apple, Google of Xiaomi op hun nieuwste vlaggenschepen bieden, belangrijker lijken. Maar zoals we hierboven al zeiden, als immobiliteit de zaak van Samsung is, waarom zou je dan het risico lopen om te veranderen?


Om ons te volgen, nodigen wij u uit om Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en profielen lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.