Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op Amazon, The Disturbing Business of Books door ChatGPT

Op Amazon, The Disturbing Business of Books door ChatGPT

44 Fout: AI-reflecties van achter de firewall; Een Princesa Manu en Imara’s Crazy Curl, drie boekomslagen geschreven met behulp van ChatGPT. Bron: Amazon

Enquête – Veel bedrijven, in een paar uur ontworpen met behulp van kunstmatige intelligentie, zien plotseling het levenslicht.

Op een mooie winterochtend, in het hart van St. Louis, Missouri, besluit een jonge moeder, Colleen Blanchett, om de droom van haar kleindochter Scarlett waar te maken: een boek schrijven. Een paar dagen voor het uitblazen van de kaars voor haar derde verjaardag bespreken ze samen het idee om een ​​verhaal te maken over een kleine heldin die superkrachten heeft dankzij haar krullende haar.

“We identificeerden de belangrijkste ideeën en kenmerken van onze persoonlijkheid en maakten schriftelijke aantekeningen in een ontwerp,” zegt de Amerikaan Figaro. Vervolgens, binnen een paar uur, zorgde de magie van de AI voor de rest.

De ChatGPT-chatbot (die afgelopen november voor het grote publiek beschikbaar werd gesteld) schreef de tekst voor het boek op basis van verzoeken van de familie van Blanchette, terwijl de Midjourney-tool het in foto’s zette en de omslag ontwierp.

Makkelijk geld, beperkte tijd

Slechts een paar dagen later, op 10 februari, verscheen de digitale versie van De gekke vlecht van AmaraHeeft plaatsgevonden…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 83% om te ontdekken.

Flitsverkoop -70%

De aanbieding is geldig tot 28 februari. zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  OPPO Zoek de X3 Lite 5G-behuizing