Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onweersbuien over het zuidelijk halfrond

Onweersbuien over het zuidelijk halfrond

Dinsdag 3 mei wordt Frankrijk in tweeën gesplitst als de felle zon terugkeert naar het noorden, terwijl het weer in het zuiden verslechtert met regen en onweersbuien.

Dinsdag 3 mei is er ’s ochtends een schoonmaakbeurt nodig in het noorden van Frankrijk, terwijl in de rest van het land de lucht bewolkt is. Hij voegde eraan toe dat in de middag de wolken zich over het hele gebied verspreiden en dat er in bepaalde gebieden regenbuien worden verwacht weerkanaal* . Aan de rand van het Kanaal zorgt de noordoostenwind voor een nieuw gevoel.

Het weer in jouw omgeving

Bij Bretagne Totdat Haut-de-Francegaat door NormandiëIn de vroege ochtend wordt er vorst verwacht. Ondanks enkele laaghangende bewolking is de lucht helder. De maximumtemperaturen liggen tussen de 14 en 19 graden Celsius.

van Baie de la Loire tot Geweldig Oostengaat doorIle de FranceBij Lagere Vallei Centrum En Bourgondische Franse graafVeel perioden van zonnig ochtendweer maken plaats voor bewolking en regen die in het noordoosten wordt verwacht. Maximum temperaturen van 17 tot 21 graden Celsius.

Bij Nieuw AquitaniëEn OccitaniëEn BakaEn Corsica En Auvergne Rhône Alpen, Het weer is bewolkt in de ochtend, dan regenachtig en winderig in de middag, vooral in de buurt van de inscripties. Kusten worden gespaard van neerslag. De maximumtemperaturen in de middag liggen tussen de 17 en 24 graden Celsius.

* The Weather Channel is eigendom van de Figaro Group.