Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onuitgebracht Daft Punk-nummer onthuld voor heruitgave cultalbum ‘Random Access Memories’

Onuitgebracht Daft Punk-nummer onthuld voor heruitgave cultalbum ‘Random Access Memories’

Zelfs als stand-alone past Daft Punk een beetje bij de Eternals. oneindige herhalingeen nog niet uitgebracht nummer van het Franse duo uit 2013, werd donderdagavond 11 mei onthuld in het Centre Pompidou, aan de vooravond van een uitgebreide heruitgave van het cultalbum. RAM dat zijn tienjarig bestaan ​​viert.

In dit geschoren stuk vergezelt hij hem van clip In overeenstemming met de productie van het gehelmde duo, horen we de zanger van The Dictator, Julian Casablancas. Het is een presentatie van de eerste versie van een nummer waarvoor het oorspronkelijk is gecomponeerd RAMmegatube-album geluk hebben, Het Centre Pompidou kondigde eerder deze week aan met de stem van Pharrell Williams en Nile Rodgers op gitaar.

oneindige herhaling is een van de negen nummers die in 2013 op tape zijn gezet maar nooit zijn uitgebracht – studioversies, demo’s en voorbereidend werk – die de 10th Anniversary Enhanced Reissue bevolken RAM die vrijdag is geplaatst. Er zijn al twee nieuwe versies uitgebracht. Tijdsdelen schrijven Hij maakte het geluid voor het nummer tijds fragmenten. En GLBTM is een soort jamsessie waarbij de titel vooraf wordt opgenomen Breng muziek weer tot leven.

Het museum gewijd aan moderne en hedendaagse kunst maakt deel uit van de geschiedenis van Daft Punk, gescheiden sinds 2021. In Beaubourg ontdekten ze elektriciteit tijdens een wilde avond, in 1992, een jaar voordat ze werden opgericht. Gepresenteerd door Centre Pompidou Drie experimenten om de titel te ontdekken.inclusief luisteren in HD en clipprojectie op het grote scherm.

Centre Pompidou presenteert een “Vastgelopen tijdens het luisteren naar het hele album op Hi-Res” 9 juli 2023.

De wereld met Agence France-Presse

READ  Bruce Willis is ziek: zijn vrouw plaatst een ontroerende foto van de acteur met zijn jonge dochter