Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onhygiënische omstandigheden op Ouigo-treinen: kakkerlakken, rupsen, afgekeurde toiletten … SNCF verdedigt zich tegen controverse

Onhygiënische omstandigheden op Ouigo-treinen: kakkerlakken, rupsen, afgekeurde toiletten … SNCF verdedigt zich tegen controverse

Terwijl vakbonden onlangs de onoprechtheid van sommige Ouigo-treinen aan de kaak hebben gesteld, zet de SCNF het record recht.

“Reizen en onaanvaardbare arbeidsomstandigheden”. In een persbericht van 11 augustus en verzonden: 89. StraatCGT hekelde aanzienlijke “onderhoudsproblemen”, daarbij verwijzend naar frequente storingen van airconditioners, verstopte toiletten en de aanwezigheid van ongedierte.

“Oygo-treinen rijden kilometers meer dan conventionele TGV’s. Er zijn onderhouds- en onhygiënische problemen waardoor sommige treinen meer dan een week moeten worden getrokken om inhoudelijk werk te doen”, zegt Abdelkader Bensadoun, CGT-secretaris voor spoorwegarbeiders in Lyon Perrache op 89th Street .

SCNF is relatief

Van zijn kant, SCNF’s goedkope dochteronderneming, geciteerd: de Figaro, Ze zei dat ze “verrast was door dit persbericht, dat alleen maar tot controverse leidde. Er zijn problemen geïdentificeerd, al opgelost of worden momenteel opgelost. Het is niet zo zwart als beschreven.”

“Voor airconditioners is het betrouwbaarheidspercentage momenteel 99%. Toegegeven, er blijft 1% over. Bij een storing delen we waterflessen of vervangen we passagiers in een andere auto. Toilet, op de Ouigo-trein zijn er acht, bovenaan en onderaan zodat u alternatieve oplossingen laat als sommige ervan gesloten zijn.

Wat insecten betreft, omvatte de SNCF “het uitvoeren van een insecticidebehandeling gedurende meerdere nachten in het betreffende voertuig”. Ze voegde eraan toe dat “vanwege de aanhoudende aanwezigheid van ongedierte, de zwaardere behandeling” eind juli “immobilisatie van de trein gedurende meerdere dagen zou vereisen”. Volgens informatie van Rue89 werden echter op 4 augustus opnieuw kakkerlakken en levende larven waargenomen in dezelfde trein.

READ  Voor "Black Friday" riepen Amazon-medewerkers stakingen uit in ongeveer dertig landen, waaronder Frankrijk