Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ongelofelijk nieuws voor Mario-fans!

Toen Mario Kart 8 Deluxe werd uitgebracht, kondigde Nintendo aan dat er 48 tracks aan de game zouden worden toegevoegd als extra betaalde content. Het bedrijf zal deze DLC uitbrengen in 6 golven van 8 circuits die tot eind 2023 zullen worden uitgebracht. Fans van de game mogen zich nu verheugen, want de release van het derde deel van de DLC staat gepland voor 7 december 2022. Wat dacht je van deze Mario Kart 8 Deluxe wave 3-cursus?

De nieuwigheden die de ontwikkelaars in Mario Kart 8 hebben gebracht met de Deluxe Edition

Voor spelers die niet op Nintendo-apparaten spelen, weet dat Mario Kart 8 een racegame is die in 2013 is uitgebracht op de Nintendo Wii U. De game biedt zowel single- als multiplayer-modi, zowel lokaal als online. Met Mario Kart 8 is het mogelijk om met maximaal 12 spelers te strijden op motorfietsen en karts bestuurd door avatars in het Super Mario-universum.

De game was een enorme hit op de Nintendo Wii U-console dankzij de gameplay en de enorme multiplayer-modus die het biedt. Onlangs heeft Nintendo besloten om een ​​aangepaste versie van dit arcade-racespel uit te brengen op de draagbare Nintendo Switch-console om het Mario Kart 8 Deluxe te noemen. In deze luxe uitvoering Spelers kunnen inhoud van het basisspel uit 2013 vinden, zoals afleveringenPersonages en extra downloadbare content zoals:

 • oversteekpakketten voor dieren.
 • de legende van zelda-packs;
 • Ontgrendelbare pakketten zoals 300 SL Roadster, Mercedes-Benz GLA, etc.

Een toevoeging aan de Deluxe Edition van Mario Kart 8 (afgezien van de grafische revisie) is de toevoeging van een Battle Mode met 8 nieuwe tracks, waaronder Battle Stadium of Passage Tarbot van de Splatoon-shooter. Er zijn ook racecircuits met een klassiek thema, zoals Mario Kart Double Dash, Luigi’s Mansion en Battle Arena 1, een circuit uit Super Mario Kart.

Inhoud uit de nieuwe DLC Booster Pass Wave 3

De derde DLC voor Nintendo Mario Kart 8 Deluxe is uitgebracht en is nu beschikbaar als download in de online eShop. Inhoudelijk is dit nieuw DLC voegt 8 nieuwe circuits en races toe aan de game :

 • het Peach Garden-circuit dat op de Nintendo DS stond;
 • het Mario Kart Tour-circuit dat niemand minder is dan de beroemde Festive Mont;
 • Rainbow Circuit uitgebracht van Mario Kart op Nintendo 3DS en nog veel meer.

Wat betreft de beker Spelers kunnen strijden om de Moon Cup en de Stone Cup, elk met goedgekozen tracks uit de oude Mario Kart-games op de Game Boy AdvanceWii U en Nintendo DS en 3DS.

Maanpaden en stenen trofee op de golf 3 baan

Voor de Cup of Stone op Mario Kart 8 Deluxe zijn de afleveringen als volgt:

 • de Mont Ipolis-arena uit Mario Kart 7;
 • Lac Boo, een cirkel uit het spel Mario Kart Super Circuit;
 • London’s Turning Circle (Mont Ceremonial);
 • Mario Kart Wii-arena, Bois Vermeil.

Voor de Moon Cup heeft Nintendo de volgende tracks aangekondigd:

 • Mont Festive uit het spel Mario Kart Tour;
 • DS Cirkel, Perzik Jardin;
 • de Nintendo 3DS Edition Rainbow Race;
 • Berlijn Rit van Mario Kart Tour.

Zodra deze racebanen beschikbaar zijn op het Nintendo Switch-systeem via de eShop, Het enige dat overblijft is wachten op de volgende drie extra inhoud (24 cirkels) die in 2023 worden uitgebracht.

Het goede nieuws is dat als je geabonneerd bent op een NSO (Nintendo Switch Online) add-on pack of add-on pack, DLC 3 gratis is totdat je abonnement afloopt. De derde extra content voor Mario Kart 8 Deluxe kan echter worden gekocht via de My Nintendo Store of eShop.

Krijg gratis toegang tot Mario Kart 8 Deluxe DLC met een NSO-abonnement

Voor spelers met een NSO (Nintendo Switch Online) abonnement met een add-on collectieBeschikbare en aankomende DLC-pakketten zijn gratis wanneer ze worden uitgebracht. Voor degenen die zich abonneren op NSO, maar hun account is niet actief, Extra content kan worden verkregen door een Mario Kart 8 Deluxe-bonuskaart te kopen die verkrijgbaar is in de Nintendo eShop.

Gratis proefversie van Mario Kart 8 Deluxe-tracks met NSO-abonnement

Spelers die geabonneerd zijn op Nintendo Switch Online, kunnen de circuits van de game gratis uitproberen. Bovendien, als de Session Expert al een Course Pass-prompt heeft, kunnen alle spelers die aan de races deelnemen, de tracks selecteren die tijdelijk zijn toegevoegd. Voor degenen die deelnemen aan wereldwijde of regionale races, Deze circuits (de DLC van de game) zijn mogelijk beschikbaar via Mario’s racegame-opties.

Om deze DLC te krijgen, hebben spelers de keuze tussen betalen voor een NSO-abonnement of kopen in de Nintendo eShop.

READ  Wat als de kaart van Azeroth veel groter is dan we denken? -World of Warcraft