Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ongebruikelijk: 450 euro pot gestart, ruilen met Porsche … Om het tekort belachelijk te maken, verkochten ze dure mosterd door op Facebook

Sommige internetters hebben nooit gebrek aan humor. Ze bewijzen het opnieuw door te zoeken naar mosterdtekorten.

Na zonnebloemolie en vele andere producten is het de mosterd die de laatste weken schaars is in de supermarktschappen. Als de situatie een paar dagen lijkt te zijn verbeterd, hebben sommige netizens door dit gebrek gebladerd en het is niet zonder humor dat ze zeer privé-advertenties deelden.

Op Marketplace, het verkoopplatform voor gebruikte producten van Facebook, staan ​​veel advertenties Bijzonder lekker.

Zo verkoopt een internetgebruiker een pakket van 320 gram mosterd van een zeer bekend merk. Een schaal is ‘vers en gevuld’. Karim, hij gaf de internetgebruiker een uitzonderlijke korting van 1.500 tot 20 euro. Hij zegt ook open te staan ​​voor handel met… de Porsche 911 GT3 RS.

En om de besluiteloze koper te overtuigen, citeert hij de “grote Belgische filosoof” Jean-Claude Vandami, sprekend over water, en zei: “We moeten er gebruik van maken, want binnenkort zullen er meer zijn!”

Op hetzelfde platform gaat een andere verkoper verder en biedt een vaas zeer knapperige mosterd aan voor 450 euro! “Ik verkoop deze potbodem, van een beroemd merk, zodat je nog een laatste keer kunt genieten van die zoete, pittige, sterke smaak (…) die gepaard gaat met chibu-worst of mirges!”
En specificeren dat deze aankoop geschikt is voor de “investeerder” als “een behoorlijke kost!” “Bankcheque of bankoverschrijving is acceptabel”, voegt hij eraan toe.

Verkopers met scherpe humor als een vleugje mosterd…

READ  Boston Dynamics-robots spelen Yamakasi: cool en eng