Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ondanks de vierde golf gaat het goed met het toerisme

Decadentie – Ondanks de heropleving van de Covid-epidemie en het spook van de gezondheidskaart, wordt augustus goed voor de bestemming van Frankrijk. Europese toeristen beginnen terug te keren.

Een gezondheidsvergunning is verplicht om de Franse kampen binnen te komen. De maatregel is sinds 21 juli van kracht en heeft professionals in de sector koud zweet bezorgd, die vreesden voor een daling van het aantal bezoekers na een zeer goede start van het seizoen. Ze zuchtten de volgende zaterdag, de dag van de klantvernieuwing: de vulpercentages bleven uitstekend. “Als elke zaterdag zo is, redden we de zomer”, Zegt Nicholas Dayot, voorzitter van de National Association of Outdoor Hotels.

De goede weerstand van de campings tegen de vierde golf van COVID zou de meeste andere toeristische professionals gerust moeten stellen. Noch de snelle verspreiding van de Delta-variant, noch de implementatie van de Gezondheidscorridor in Transport en Restaurants, gepland voor 9 augustus, zal het goede momentum dat in juli werd waargenomen, doorbreken.

“Over het algemeen zal de zomer erg goed zijn, Christian Manti, Managing Director van het Tourism Development Agency Atout, zegt:

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 85% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor 1 euro voor 2 maanden

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Porsche Taycan is in het zicht van de Amerikaanse transportautoriteit