Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Omicron-variant: wat zijn deze onbekende symptomen die wijzen op een ernstige infectie?

De minder bekende symptomen van de Omicron-variant die in de Verenigde Staten worden vermeld, kunnen een patiënt vertellen of ze waarschijnlijk een ernstige vorm van de ziekte zullen ontwikkelen. We zullen ze voor u detailleren.

Omdat Omicron vervuilingsrecords over de hele wereld blijft breken, weten we nu welke dat zijn Symptomen kenmerken deze variant als geen ander, want hij is zeer besmettelijk maar minder destructief dan bijvoorbeeld de deltavariant.

Dit presenteert zich meestal als symptomen die lijken op verkoudheid, met vermoeidheid, loopneus, keelpijn, hoofdpijn en niezen die kort na infectie verschijnen.

Daarna gaat de vermoeidheid door, vergezeld van hoesten, stijfheid en soms nachtelijk zweten. Dit is nu allemaal bekend.

Lees ook:
Omicron-variant: Dokter waarschuwt alleen voor ‘ongewone’ symptomen bij kinderen

Blauwe pigmenten op de huid, lippen en nagels

maar sommige symptomen minder voorkomend Variant Omicron Het was eerder vermeld centrum voor ziektecontrole en Preventie (Centers for Disease Control and Prevention) in de Verenigde Staten.

Deze waarschuwen voor een gevaarlijke vorm van de ziekte waarvoor het dringend noodzakelijk is om naar een dokter te gaan.

Onder deze symptomen: Een bleke, grijze of blauwe kleur op de huid, lippen of zelfs het nagelbed.

Amerikaanse onderzoekers noemen ook pijn op de borst, een aanhoudende hoest of een vorm van verwarring.

Ten slotte kan het onvermogen om wakker te worden of wakker te blijven ook tekenen zijn van een ernstige Omicron-infectie.

READ  De Supreme Authority of Health beveelt een tweede boosterdosis aan voor zwangere vrouwen en vrouwen onder de 60 jaar met comorbiditeiten.