Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM is eindelijk in Hat 4!

OM is eindelijk in Hat 4!

Na de drie terugwedstrijden van dinsdag (SL Benfica, Maccabi Haifa en Viktoria Plzen gekwalificeerd), zijn 29 van de 32 deelnemers aan de groepsfase van de Champions League bekend. Daarom ontbreken er slechts drie teams om alle clubs in de groepsfase te zijn. We zullen dus moeten wachten tot morgenavond en de laatste terugwedstrijden. De eerste twee hoeden zijn echter al gesloten. De eerste bestaat uit de geplaatsten met de titelverdediger en de beste landskampioenen, waaronder Paris Saint-Germain en de winnaar van de Europa League. De tweede hoed bestaat uit de clubs met de hoogste UEFA-indexen. Wat betreft groep 3 en 4 zijn er nog enkele vacatures, waarbij de laatste in aanmerking komt.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Helaas voor Olympique de Marseille is hun plaats in de laatste hoed gegarandeerd. Nu Benfica zich vanavond heeft gekwalificeerd, kan Marseille FC niet meer hopen op promotie naar niveau 3. Door deze plek in de laatste weddenschap zou OM een zeer moeilijke groep kunnen tegenkomen, bijvoorbeeld Real Madrid (Level 1), Liverpool (hoed 2 ) en Inter Milaan (hoed 3). Omgekeerd, als de loting soepeler is, kan Marseille hopen op een relatief toegankelijke groep met Eintracht Frankfurt (hoed 1), Sevilla (hoed 2) en Shakhtyor Donetsk (hoed 3). Het enige dat overblijft is hopen dat het geluk aan hun kant is. Ter herinnering: de loting voor de groepsfase van de Champions League 2022-2023 vindt plaats op 25 augustus vanuit het UEFA-hoofdkantoor in Nyon.

READ  Bosnië-Rusland: Mr. Pjanic - "Ik ben sprakeloos"