Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM en Atalanta maken zich op voor een verrassende uitwisseling!

OM en Atalanta maken zich op voor een verrassende uitwisseling!

De zomerse transferwindow op Olympique de Marseille blijft opschuiven, minder dan twee weken voordat de transferwindow sluit. In feite heeft de Olympische club al meer dan 70 miljoen euro uitgegeven tussen de uitgeoefende aankoopopties (Lopez, Guenzie, Melek, Ander) en nieuwkomers (Suarez, Toure, Klaus, Veritot). In de richting van vertrek is het de laatste tijd druk, met leningen van Lirola (Elche, met OA), De La Fuenta (Olympiacos, zonder OA) of zelfs de verhuizing van Luan Peres naar Fenerbahce.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Een financiële situatie die niet echt past bij OM-eigenaar Frank McCourt, die geen nieuw geld mag geven aan het sportmanagement onder leiding van Pablo Longoria en Javier Ribalta, die eerst het personeelsbestand zal moeten inkrimpen en dus zal moeten verkopen om te kunnen blijven investeren in de personeelsbestand van nieuwe coach Igor Theodor. en terwijl De Turkse pers heeft onlangs een mogelijke interesse gewekt in Galatasaray voor Cengiz UnderEr wordt in Italië gesproken over een uitwisseling met… Atalanta Bergamo!

Rar vs Malinowski

Sterker nog, volgens de laatste informatie van Sky Sport ItaliaOlympique de Marseille en Atalanta Bergamo zullen werken aan een uitwisseling met enerzijds de Turkse spits, die tussen 2017 en 2020 het Italiaanse voetbal onder het Roma-shirt kende (88 TCC-wedstrijden, 17 goals en 12 assists), en aan de andere kant ander, de Oekraïense international aanvallende middenvelder Ruslan Malinovsky, met Dea sinds juli 2019 (129 TCC-vergaderingen, 29 prestaties en 27 presentaties).

Media in de Alpen voegen eraan toe dat de twee clubs niet op korte termijn tot een akkoord komen, maar de wens bestaat om het proces op tijd af te ronden. Op papier lijkt de ruil voor beide partijen redelijk eerlijk – nder wordt gewaardeerd op € 22 miljoen door Transfermarkt (contract tot 2025) en Malinowski op € 28 miljoen (gratis volgende zomer), die een nieuwe uitdaging in zijn carrière wil. Door Atalanta te verlaten, dat dit seizoen niet in de Europa Cup speelt, krijgt de 29-jarige Oekraïner ook de kans om voor zijn vierde seizoen op rij in de Champions League te spelen.

READ  Frankrijk staat achtste in het medailleklassement