Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM, ASSE – Mercato: Drama voor Alvaro Gonzalez!

Lancering echter! Voetbalclub

Er is geen gebrek aan vrijers voor Allvaro Gonzalez. Onder impuls van Jorge Sampaoli van OM weet de Spaanse verdediger dat hij Marseille zal moeten verlaten om wat speeltijd te krijgen, en hij zal deze kans deze winter nu overwegen.

Volgens Foot Mercato is de lijst van entourageleden lang (ASSE, Girondins, Valence FC, RC Strasbourg) maar één club in het bijzonder heeft de tweede in het dossier uitgegeven: Bordeaux. Ook in die zin doet de FCGB de klus intern door te proberen zes spelers kwijt te raken.

“Er is één belangrijk detail dat moet worden uitgewerkt: goedkeuring van de speler”, voegt FM eraan toe. Het zal moeilijk zijn om Alvaro te overtuigen, maar het vooruitzicht om de defensiechef van Gironde te worden, kan hem uiteindelijk overtuigen. Ten slotte moet worden opgemerkt dat de Spaanse plug-agent van OM hem naar Bordeaux zal duwen, nadat hij al is ontslagen door RC Strasbourg. Ten slotte is er Valence FC, die zich momenteel niet zal kunnen aanpassen aan het salarisplan. Het vertrek van veelbelovende Daniel Wass van Atletico Madrid voor een miljoen euro kan een game changer zijn.

samenvatten

In het zicht van ASSE, Valence FC des Girondins de Bordeaux of zelfs RC Strasbourg in deze winterse transferperiode, zal Alvaro Gonzalez (32) door zijn entourage naar de club worden geduwd. FCGB betaalt zijn deel.