Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL presenteert een scorer van 11 miljoen!

OL presenteert een scorer van 11 miljoen!

Olympique Lyonnais maakte maandag de komst van een nieuwe spits bekend na zijn vertrek in de aanvallende sector van Carl Toko Ekambi en Tte.

Het is dringend geworden voorOlympisch Lyon Om te herstellen op de transfermarkt. In het licht van het vertrek van de Kameroense spits Carl Toko Ekambi, In bruikleen gegeven aan Rennes, en de Braziliaanse aanvallende middenvelder Tite, uitgeleend met een koopoptie van Shakhtar Donetsk aan Leicester City, introduceerde de Ron-club de diensten van een nieuw aanvallend element, en het is de tweede rekruut in de winter na de Kroatische verdediger Diane Lovren. In een persbericht dat maandag op hun website werd geplaatst, maakten Les Gones de komst van een jonge Zweedse spits bekend.

‘Het is een van de grootste Franse clubs’

De Rhodesiërs rekruteren Amine Sarr, afkomstig uit de Nederlandse formatie Heerenveen. De geboren Malmö tekent een contract voor viereneenhalf jaar, tot juni 2027. Olympique Lyonnais heeft 11 miljoen euro betaald. De deal tussen de twee teams omvat bonussen tot € 1 miljoen, waarbij Lyonnais 10% bezit op de toekomstige verkoop van nieuwe versterkingen.

Met het eerste team van Heerenveen heeft de nieuwe Lyonnais 11 doelpunten gescoord in 35 wedstrijden in alle competities, waaronder 5 doelpunten in 20 wedstrijden sinds de start van het boekjaar 2022-2023. “Ik ken OL al sinds ik jong was. Het is een van de grootste clubs in Frankrijk. Ik ben erg blij om hier te tekenen en hoop er alles aan te doen om het team te helpen zijn doelen te bereiken. Ik kan niet wachten om begonnen, om zowel mijn teamgenoten als de fans te ontdekken.

De partners van Alexandre Lacazette staan ​​negende in het klassement met 28 punten. Vanaf woensdag ontvangt Stade Leonas Prestois in het Groupama-stadion, in een ontmoeting die de eerste stappen van Amine Sarr zou kunnen markeren.

READ  Welke deathmatch voor Lens?