Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

NVIDIA is hier officieel op zijn 12VHPWR-connector
Je realiseert je wel dat NVIDIA veel problemen heeft met de 12VHPWR-voedingsconnector die zowel de RTX 4090 als de RTX 4080 van stroom voorziet. Je hebt zeker gezien dat de RTX 4090 HS met de voedingsconnector onomkeerbare schade oploopt omdat deze letterlijk smelt.

Dus NVIDIA heeft het officieel Hij legt uit dat hij wereldwijd ongeveer vijftig gevallen heeft geïdentificeerd. Eerste onderzoeken zullen wijzen op onjuiste installatie van de adapter die bij elke RTX 4090 wordt geleverd, of het nu gaat om Founders Edition-kaarten of partnerkaarten. Het is ook NVIDIA die de adapter aan haar partners levert. De adapter zat gewoon niet goed vast, waardoor de RTX 4090 beschadigd raakte. Daarom raadt NVIDIA aan om eerst de adapter aan de grafische kaart te bevestigen om er zeker van te zijn dat deze stevig en gelijkmatig is bevestigd. , voordat u uw grafische kaart in het moederbord plaatst. Je hoeft dan alleen nog maar de adapter van stroom te voorzien via de 4 8-pins connectoren.

NVIDIA blijft zoeken naar een manier om ervoor te zorgen dat de adapter correct is geïnstalleerd voordat de grafische kaart wordt opgestart. NVIDIA belooft in ieder geval alle RTX 4090’s te garanderen die door dit probleem worden getroffen en beschadigd. Een verhaal dat nog niet helemaal af is en dat kan leiden tot aanpassing van deze 12VHPWR connector.
READ  Inwoners van de Stille Oceaan konden de "supermaan" en de totale zonsverduistering bewonderen