Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nukeproof Giga 290 |  Fiets check en rijd in Valle d’Aosta

Nukeproof Giga 290 | Fiets check en rijd in Valle d’Aosta

Fietscheck en handige links:

schokbrekers | RockShox Levendig Ultiem: Het is zojuist uitgebracht en we beschrijven het hier: www.vojomag.com/test-nouveaute-rockshox-le-vivid-est-de-retour

doorn | Rockshox ZEB Ultieme 180 mm We hebben je hier kennis laten maken met de collectie voor 2023 en daar een goed overzicht gegeven van het volledige assortiment:

– Remmen | Sram Code Ultimate schijven / 220 en 200 mm : remmen die ongewijzigd veranderen? www.vojomag.com/test-novelty-brakes-sram-level-and-code-stealth-changer-without-changing/

– Wielen | Wij zijn een van de negen Hydra-convergentie-/industriehubs Je kunt hier een demo van deze wielen vinden en hieronder een proefrit van We Are One Union. Op deze velgen hebben we onlangs Santa Cruz Fillmore ventielen gemonteerd:

Banden: Pirelli Scorpion Enduro Race M: Eerste klacht over deze banden brengen we u hier: www.vojomag.com/news/nouveaute-pirelli-scorpion-race-la-performance-enduro-dh-sans-compromis/

Cockpit en accessoires: OneUp 775 mm stuur en EDC-tool: Het Canadese merk blijft zijn ingrediëntenlijn uitbreiden. Ze hebben onlangs hun nieuwe lijnenlijn geïntroduceerd en we hebben er een op deze Nukeproof geïnstalleerd. We hebben ook het EDC-gereedschap in de schroefdraadloze houder geplaatst die in de balhoofdbuis is ingebouwd. Uitleg:

Aandrijving: SRAM GX T-Type: Geïntroduceerd in maart 2023, is de nieuwe T-Type elektronische transmissie zonder derailleurhanger de meest recente beschikbare ontwikkeling. We presenteren het hier aan u: www.vojomag.com/test-nouveaute-sram-gx-eagle-axs-2023-le-t-type-se-democratise/ . En aangezien steeds meer fietsen worden uitgerust met deze nieuwe shifter, laten we de beste werkwijzen en wat informatie onthouden die nodig is voor een goede pasvorm:

Zadelpen: Rockshox Reverb AXS 170 mm We presenteerden het aan u toen het 4 jaar geleden werd uitgebracht.

Zadel: Specialized Force 143 : Waarom dit zadel en waarom deze breedte? We volgden de aanbevelingen van Antoine Roudeau tijdens een situatiestudie uitgevoerd bij Specialized, aan boord van de Orbea Occam LT. Deze fiets heeft de redactie verlaten, maar het zadel niet!

READ  Bereid je voor om nog een laatste keer "Hey Siri" te zeggen