Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Noten eten is goed voor je gezondheid

Noten eten is goed voor je gezondheid

Eetbaar fruit met schil en noot biedt veel voordelen voor onze gezondheid door een groot aantal voedingsstoffen te leveren.

Bescherm onze slagaders

Walnoten zijn rijk aan vitamine E en BEn magnesium, sporenelementen, mineralen, ijzer, omega-3 en omega-6, vetzuren, calcium en nog veel meer redenen om jezelf dat niet te onthouden. Daarom is deze vrucht erg interessant en gunstig voor de gezondheid.

Verminderd risico op hartaandoeningen

Een nieuwe studie uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit van Minnesota toont aan dat mensen die noten eten een lager risico op infectie hebben hartziekte En ze hebben gezonde eetgewoonten. Het is rijk aan eiwitten, vezels en gezonde vetten.

Minder gewichtstoename

Wetenschappers wijzen hierop noten eter Zij hebben voer Over het algemeen gezonder, minder aankomen en veel meer bewegen. Ze hebben zelfs een beter risicoprofiel voor hart- en vaatziekten dan mensen die nooit noten eten.

Draagt ​​bij aan de goede werking van het hart

Talrijke studies tonen aan dat noten bijdragen aan de goede werking van het hart dankzij hun eigenschappen die rijk zijn aan omega-3-vetzuren en een zeer laag gehalte aan verzadigde vetzuren (slechte vetten). HOGE KWALITEIT: Het heeft een hoog gehalte aan magnesium, dat het hartritme reguleert en de bloedvaten beschermt.

Rijk aan voedingsvezels

Er moet ook aan worden herinnerd dat van deze vrucht is aangetoond dat het constipatie op natuurlijke wijze behandelt vanwege de rijkdom aan voedingsvezels, dus het wordt aanbevolen om de spijsvertering te verbeteren. Walnoten zijn ook een ideale eetlustremmer, dus ze worden gewaardeerd als onderdeel van een dieet. Het vermindert diabetes type 2, galstenen of darmkanker. 30g noten (3 tot 4 walnoten) per dag blijft de optimale hoeveelheid voor gezondheid en streak.

READ  Covid: Hoe lang kunnen mensen die hun derde dosis van het vaccin hebben gekregen, worden beschermd tegen het virus?