Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nostalgie, als het ons te pakken krijgt… Dark Souls wordt een PSP-game

Nostalgie, als het ons te pakken krijgt… Dark Souls wordt een PSP-game

Spelnieuws Nostalgie, als het ons te pakken krijgt… Dark Souls wordt een PSP-game

delen:


Als je aarzelt om de eerste Dark Souls opnieuw te spelen, is hier een “remake” van de game die je misschien leuk vindt! Speciale vermelding voor nostalgiefans: de partituur klinkt als een PSP-titel.

In de wereld van videogames bestaat er een ‘rage’ die zowel gewaardeerd als bekritiseerd wordt. Dat is het Geremasterd En de Remakes…Heruitgebrachte titels – vaak bekend – met min of meer nieuwe features! Soms is dat een simpele high-definition update, zoals in het geval van Metal Gear Solid Master Collection Vol 1, of compleet nieuwe graphics (The Last of Us Part 1) – of een compleet vernieuwd avontuur, zowel qua technologie als qua structuur (Final Fantasy-remake, zevende). Maar er is ook een andere mode die volledig tegen de stroom ingaat.

De magie van “Demakes”

de com.demake (of com.demasterDoet dat je ergens aan denken? Het is een hobbyproject waarbij een modern spel opnieuw wordt bedacht op oude hardware. Er was bijvoorbeeld Elden Ring op de Game Boy – of Resident Evil 4 op de NES. Vandaag praten we met u over de eerste Dark Souls voelt alsof het voor de PSP is verschenen, de populaire draagbare console van PlayStation. In feite is het een mod voor de pc-versie van Dark Souls Remastered genaamd “Pixel Souls Demastered.” Als je het installeert, kun je genieten van een retro tintje aan alle aspecten van de titel, of het nu gaat om texturen, geluid of zelfs bepaalde effecten.

“Alle wijzigingen zijn gebaseerd op de originelen”, merkt de maker van deze prachtige mod op, Geweldige grammaticakrakerop zijn pagina Relatie…Hij kon dit resultaat bereiken dankzij een intern “beeldverwerkingsalgoritme”, zonder de hulp van kunstmatige intelligentie. De internetgebruiker doet de moeite om gedetailleerd uit te leggen hoe zijn kleine programma werkt: Elke afbeelding wordt geselecteerd, vervolgens verkleind, verzadigd en aangepast aan een vooraf gedefinieerd kleurenpalet voordat deze opnieuw wordt vergroot naar de normale grootte.. Wat betreft muziek | Geluidseffecten, eenvoudigweg gedowngraded om beter bij de sfeer te passen (behalve een paar bits die van het kanaal zijn geleend) De denkbeeldige muur). Dus als je geïnteresseerd bent, kun je nu naar de Nexus-pagina gaan Geweldige grammaticakraker. Om te installeren vervangt u eenvoudigweg de Dark Souls Remastered PC-bestanden door de mod-bestanden.

Wiki

Dark Souls, complete walkthrough, gids

Wiki

Dark Souls II walkthrough, complete gids, tips, tutorials

Wiki

Dark Souls III-gids en walkthrough