Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nintendo’s Dream: er komt nieuwe informatie in de komende Kirby en de aankondiging van een game die we niet hadden verwacht – Nintendo Switch

Kirby en de vergeten wereld Het is de volgende 3D-game met een licentie van Kirby enEen van de Nintendo Switch-exclusives waar lang naar wordt uitgekeken voor 2022. Als je al hebt deelgenomen aan Nintendo Veel informatie En de afbeeldingen in de game, het is duidelijk dat er nog veel onbekenden zijn … In afwachting van de officiële aankondigingen kondigt het Japanse tijdschrift Nintendo Dream zijn volgende geplande release aan 21 februarinieuwe informatie over Kirby en de vergeten wereld. Dus bij deze gelegenheid moeten we meer leren over het nieuwe spel van de kleine roze bal… maar dat is niet alles. Als we de vertaling vertrouwen Wie is er fan op Twitter?zal het tijdschrift een aangename verrassing hebben om te delen: “Een onverwacht nieuw spel” !

dus wat is het? Een nieuw spel van een vergeten licentie? Of een nieuwe Kirby-game? Het is waar dat ik Op de 30e verjaardag van de licentieverlening beloofde Nintendo verrassingen… In de tussentijd, om te zien wat er volgende maand gebeurt, voel je vrij om ons te vertellen wat je denkt in de commentaren.

Herinnering, Kirby en de vergeten wereld verwacht in Lente 2022

En

READ  Het object dat in maart de maan zou raken, kwam toch niet van een SpaceX-raket