Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwsster TF1 moet de deur keihard sluiten!

Terwijl ze zich voorbereidt op een comeback op maandag 3 januari 2022 op TF1, deed Marie-Sophie Lacarro een trieste aankondiging op sociale netwerken.

Een jaar geleden nam Jean-Pierre Berna om één uur ’s middags afscheid van de krant. na twaalf maanden Aan het roer van de krant heeft zijn vervanger Marie-Sophie Lacarro zich bewezen. Volgens cijfers van Médiamétrie heeft de voormalige journalist van France Télévisions 4,96 miljoen volgers. kijkers Gemiddeld tijdens de lunch, dat wil zeggen, het aandeel van het publiek is 40,6% ouder dan 4 jaar.

Na een jaar vol beurten nam de journalist een pauze vakantie Einde van het jaar. En terwijl Marie-Sophie Lacaro op het punt stond haar werk te hervatten, deed de presentatrice zondag een droevige mededeling januari 2022. Goedemorgen allemaal.

Ik verheugde me erop je morgen weer te zien om je een gelukkig nieuwjaar te wensen om 13.00 uur, maar een medisch probleem zal me ervan weerhouden om bij je te komen. Het is geen covid! Het is een aardig probleem! bekend gemaakt.

Marie-Sophie Lacarro TF1

Marie-Sophie Lacaro is ziek!

De journalist voegde eraan toe: Dus in deze brief stuur ik je al mijn beste wensen 2022 En dat vertel ik je binnenkort op TF1. In de tussentijd, heel erg bedankt Jack Legros, die u met het hele team van 13:00 uur blijft begeleiden.

zeventiende december Tot slot kondigde Marie-Sophie Lacaro haar vertrek uit het tv-nieuws aan, waarbij ze de Joker al wilde bedanken. Nee, ik ben niet bang vakantie, en Jack doet geweldig werk met het team, dus des te beter, en het gaat zo door! , verklaarde ze een paar weken geleden in een interview met Europe 1.

Zal Marie-Sophie Lacarro binnenkort terugkeren om de JT van TF1 te leiden? twijfel blijft

Journaliste Marie-Sophie Lacarro, die maandag 3 januari het TF1-plateau miste vanwege een medisch probleem, vertelde iets meer over haar mogelijke comeback.

READ  Laurent Voulzy positief voor Covid-19 onderbreekt zijn tour

Terwijl een feestje Op het eenjarig jubileum van het bereiken van het hoofd van het TF1-journaal om 13.00 uur, ging Marie-Sophie Lacarro op maandag 3 januari uit de lucht. het is een probleem de gezondheid Waardoor de journaliste haar televisiejournaal niet kon uitzenden, wat haar terugkeer, waarvan de datum op dit moment nog onzeker is, in gevaar zou kunnen brengen.

Geïnterviewd door Celine Bate Darcourt op Frankrijk Informatie Maandagochtend zei Marie-Sophie Lacaro iets meer over haar mogelijke comeback. Ik kom zo snel mogelijk terug, ik ben ermee bezig, verzekerde de journalist.

Zelfs als ze zegt dat ze niets ernstigs heeft, heeft Marie-Sophie Lacaro een klein medisch probleem [l’empêche] Om een ​​show om 13.00 uur te geven, zei ze: Frankrijk informatie. Het is geen covid, ik ben in orde. Ik haastte me eraan toe te voegen dat het een probleem met de ogen is.

Het was natuurlijk veel beter geweest om mijn eerste jaar met de kijkers, het team en de redactie van TF1 te vieren, maar dat is niet mogelijk, en betreurde ook dat Jean-Pierre Bernard was vervangen door Céline-Bate d’Arcourt. Ik keek er naar uit om je morgen weer te zien en veel succes gelukkig jaar Live om 13.00 uur had ze haar publiek op haar Twitter-account toegesproken door haar afwezigheid op 2 januari aan te kondigen.

Marie-Sophie Lacarro

Afwisselend bovenaan om 13:00 uur.

Als de afwezigheid van Marie-Sophie Lacarro voorlopig voor onbepaalde tijd blijft, moet er een vervanger worden gevonden. Het werd gekozen door kijkers: Jacques Legros. Degene die tijdens de kerstvakantie tv-nieuws voor Channel One heeft gepresenteerd, heeft de leiding over de show totdat de mediaster terugkeert. TF1.

READ  Bubba neemt deel aan Damso's live-uitzending ... om hem te feliciteren

wens je het beste 2022 En ik zeg tot snel op TF1. In de tussentijd wil ik Jacques Legros heel erg bedanken die je zal blijven vergezellen met het hele team van 13:00 uur’, schreef Marie-Sophie Lacarro op zondag 2 januari op Twitter.