Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

nieuws | Juridische wendingen rond Johnny’s tribute-show

Door La Provence (met AFP)

Johnny Hallyday is nog steeds in het nieuws, maar niet unaniem: de tribute-show van de artiest die gepland staat voor 14 september in Percy (Acor Arena) wordt betwist door een andere producer, waarbij de organisatoren hun argumenten weigeren, volgens alle partijen die het in twijfel trekken.Persbureau Frankrijk.

De “Que je t’aime”-huldeceremonie gepland voor 14 september is het doelwit van Me Emmanuel Ludot, een advocaat van het Backstage Management Agency (BMA) die aan zijn zijde staat op een herdenkingstour, de “Gabrielle Tour”.

“Percy’s eerbetoon bevat geen hologram.”

Me Ludot heeft begin juli een officieel bericht gestuurd naar de verantwoordelijken voor “Que je t’aime” op twee punten. De raadsman stelt in de eerste plaats dat de BMA heeft verstrekt”Copyright op het hologramVan Johnny (overleden 2017) voor het geval ‘Que je t’aime’ deze techniek gebruikte.

Ik was verrast toen ik deze e-mail ontving, het lijkt geweldig om privacy te claimen johnny hologram en hoe dan ook, we hebben deze technologie niet gekozen voor deze show“, ReagerenPersbureau Frankrijk Matteo Verni, directeur van DMLS TV, verantwoordelijk voor “Que je t’aime”.

May Gill Goyer, de advocaat van Laeticea Hallyday, wees AFP er ook op dat “Tribute to Percy bevat geen hologrammenEn om uit te breiden:Een derde partij kan geen 3D-afbeelding deponeren en zeggen dat ze er het monopolie op hebben, alsof een schilder een portret van een persoon schildert en anderen belet zijn afbeelding ook te tekenen, we zijn druk aan het zoeken.“.

READ  Mylene Farmer's mysterieuze video wekt de nieuwsgierigheid van haar fans

‘Oneerlijke competitie’

Me Ludot presenteert ook de productie van “Que je t’aime”Heeft geen licentie om live optredens toe te staan‘, dat vormde zich in zijn ogen’oneerlijke competitie“.BMA’s advocaat zegt dat hij medio juli ook een verzoek heeft gestuurd voor een tussentijds rapport aan de administratieve rechtbank van Parijs, in de hoop van wel”kijk uitUit de Bercy-showcase en ‘Zo nodig een zaak ten gronde voorleggen’.

Regelgevers zeggen dat ze kalm zijn over de kwestie van vergunningen. “We hebben ons aangemeld bij het licentiebureau en dat is voor ons niet nodig omdat dit concert een occasionele activiteit voor ons is (DMLS TV is een audiovisueel productiebedrijf, noot van de redactie), Deze licentie is alleen nodig vanaf een bepaald aantal shows per jaar‘, legt Matteo Vergni uit.

“Que je t’aime” belooft veel sterren op het podium van Bercy te hebben, zoals Calogero, Pascal Obispo, Patrick Breuil, Gad Elmaleh of zelfs Julien Doré.