Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruno (Les 12 coups de midi): Ga deze gekke uitdaging live aan met Franck Provost

De belofte van gratis schuld is op hem. Voor zijn 200e inzending stemde Bruno ermee in om de uitdaging aan te gaan naast Franck Provost in een 12-takt op zaterdag 14 augustus om 12.00 uur.

Nadat Eric van de troon is verwijderd door de titel van grootste winnaar in de geschiedenis te winnen 12 shots midden op de dagEn Bruno Hij had het recht om te vieren Deel haar 200 Op de Jean-Luc Richman Show, deze zaterdag 14 augustus. En om de gelegenheid te vieren, deed de kandidaat zijn woord. Vergeet niet dat de presentator hem uitdaagde om zijn baard af te scheren als hij er voorbij kon komen.”Erics hoed‘, waardoor hij werd gediskwalificeerd van de ranglijst van de grootste backmasters. Klaar, de middagmeester – die sinds 20 januari in de show te zien is – heeft zich voor het spel uitgeleend. Frank Provost Dus maak de reis.

Inderdaad, de kapper reageerde op het scheren van de baard Bruno. “deze eer‘, door in de stoel te gaan zitten voordat je de beroemde kapper laat werken. “We beginnen met de helft waar geen microfoon is, en we eindigen aan het einde van het programma met de andere helft.”laat hem weten Frank Provost. “Misschien beginnen we met mode!”En De symbolische kandidaat antwoordde: 12 shots midden op de dag Met een kant van zijn gezicht zonder haar, in tegenstelling tot de andere.

Wat vinden kijkers daarvan?

Dat was ook het moment vereeuwigd en gedeporteerd Op Instagram Door Jean-Luc Reichmann Het is nog steeds zaterdag 14 augustus. “Grote Klasse”Mogen we het bijschrift voor een foto lezen? Bruno naast Frank Provost. Een bericht dat zeer reageerde op internetgebruikers. “Wat een kans om verwend te worden door Franck Provost“, “Met of zonder baard, Bruno is altijd heel knap en sympathiek”En “Bravo voor Bruno, hij hield woord. Hij is de grote middagheer.”Sommigen gaven commentaar. En dat is pas als je klaar bent met scheren, Bruno Hij gleed een verbazingwekkend vertrouwen uit over zijn haar. “dat maakt ongeveer vijf jaar die ik niet netjes heb geschoren”En vastleggen. Er is een wijziging aangevraagd.

READ  Een voorlopige samenvatting van aflevering 997 voor maandag 23 augustus

Schrijf u in op de Telestar.fr-nieuwsbrief om het laatste nieuws gratis te ontvangen