Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe wereld – Amazon-game vertraagt ​​de overdracht van personages uit de Nieuwe Wereld en verduidelijkt de voorwaarden

Het nieuwe wereldkarakteroverdrachtsysteem dat Amazon Game beloofde, zal een beetje achterlopen op schema, maar de ontwikkelaar legt de werkdetails van het mechanisme uit, inclusief overgedragen inhoud en in aanmerking komende servers.

We weten het, lancering nieuwe wereld Het zorgde voor enige opwinding bij spelers, wat resulteerde in lange wachtrijen voordat ze de servers van het spel bereikten. Tot het arsenaal aan acties om deze wachtrijen te verminderen behoren: Amazone De game heeft verschillende nieuwe servers ontgrendeld die beloven gratis personages over te dragen, zodat spelers zich kunnen herenigen met hun dierbaren op gedeelde servers.

Dit karakteroverdrachtsysteem werd deze week verwacht. De ontwikkelaar merkt echter op dat het het moet uitstellen na technische problemen (“sommige extreme gevallen voldoen niet aan de kwaliteitsnormen van de studio”).

De studio verschuift geen nieuwe data, maar sets Voorwaarden van vervoer:.
We reserveren min of meer dat spelers die van server wisselen hun personage zullen vinden met zijn voortgang (niveaus, wapenbeheersing, titels, speurtochten, enz.) en bezittingen (inventaris, goud, decoratie). leven) of zijn factie-allianties. De speler moet echter zijn bedrijf verlaten (voor elke server) en zijn bestaande zakelijke transacties annuleren.

Concreet zal de overdracht de vorm aannemen van een token dat (gratis) wordt verkregen in de Play Store. Met behulp van deze code kunt u van server wisselen, maar niet helemaal vrij: u moet een server in hetzelfde geografische gebied kiezen (Europese server bijvoorbeeld), die noch onderhoudbaar noch volledig is (we vinden een bestand De volledige serverlijst is hier), waarin we eigenlijk geen karakter hebben. En het zal verstandig zijn om verstandig te kiezen: in ieder geval in het begin hebben we maar één gratis overdrachtscode (zelfs als Amazon Game aangeeft dat zijn servers constant worden gecontroleerd en een dergelijke operatie indien nodig kan herhalen). De vertraging laat weinig tijd over om zijn volgende ideale server te vinden.

READ  Samyang AF 24-70mm F2.8 FE Review: Eervolle eerste zoom